Δευτέρα , 27 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Συναντήσεις του υποψήφιου Δήμαρχου Σουλίου Γιάννη Καραγιάννη με Αστυνομικό Τμήμα και Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Παραμυθιάς

Συναντήσεις του υποψήφιου Δήμαρχου Σουλίου Γιάννη Καραγιάννη με Αστυνομικό Τμήμα και Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Παραμυθιάς

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης, στο πλαίσιο των επαφών του με φορείς και υπηρεσίες του Δήμου, με σκοπό την καταγραφή των προβλημάτων και των τρόπων συνεργασίας  για την επίλυση τους από την επόμενη ημέρα των εκλογών, συναντήθηκε με τους επικεφαλής και το προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Παραμυθιάς καθώς και του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Παραμυθιάς.

Οι συναντήσεις χαρακτηρίζονται ως γόνιμες ενώ κοινή διαπίστωση ήταν η διάθεση συνεργασίας τόσο για την επίλυση των προβλημάτων, όσο και για τις ενέργειες που πρέπει να υλοποιηθούν από την Δημοτική Αρχή της επόμενης ημέρας, με στόχο την απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών και με τελικό κερδισμένο τον δημότη.

Πιο συγκεκριμένα η επικαιροποίηση των μονοδρομήσεων και των υπολοίπων χαρακτηριστικών του εσωτερικού οδικού δικτύου της Παραμυθιάς που ανήκουν στην αρμοδιότητα της Δημοτικής Αρχής, όπως οι θέσεις στάθμευσης, φωτεινοί σηματοδότες και η σήμανση, τονίστηκαν μεταξύ άλλων από τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Παραμυθιάς κ. Γρίβα Χρήστο (Αστυνόμος Α’). Ο κ. Γρίβας αναφέρθηκε επίσης σε θέματα πολιτικής προστασίας και πρότεινε λύσεις που μπορούν να εφαρμοστούν με στόχο την εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας των δημοτών.

Στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Παραμυθιάς, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις πρότυπο από τον προϊστάμενο του Κλιμακίου κ. Μπέλλο Ευάγγελο (Επιπυραγός), ενώ του αναφέρθηκαν μια σειρά από ζητήματα όπως η συνδρομή της Δημοτικής Αρχής στις αντιπυρικές ζώνες στα όρια του Δήμου, η ανάγκη για εθελοντικές ομάδες πυροπροστασίας,  η κατασκευή Παρατηρητηρίου σε διάφορα σημεία της έκτασης του Δήμου, η εκπαίδευση των δημοτών σε θέματα πολιτικής προστασίας, καθώς και η διάνοιξη δρόμου από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Παραμυθιάς προς την Κατασκήνωση της πόλης με σκοπό την άμεση πρόσβαση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών σε περίπτωση ανάγκης.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης, με αφορμή τις συναντήσεις αυτές δήλωσε: “Η εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας των δημοτών αποτελεί για εμάς άμεση προτεραιότητα χωρίς καμία έκπτωση. Οι παρατηρήσεις των στελεχών των 2 υπηρεσιών είναι για εμάς Βίβλος,η οποία θα πρέπει να εφαρμοστεί από τις πρώτες κιόλας μέρες της νέας μας Δημοτικής Αρχής.”

Οι συναντήσεις του Υποψήφιου Δήμαρχου Σουλίου Γιάννη Καραγιάννη με φορείς και υπηρεσίες του Δήμου Σουλίου, θα συνεχιστούν όλο το επόμενο χρονικό διάστημα.

Δείτε Επίσης

Συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για παλιό Πανεπιστήμιο και πανδημία

Την τελική απόφαση της ΕΤΑΔ για την παραχώρηση του κτιρίου του παλιού Πανεπιστημίου αναμένει ο ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of