Δευτέρα , 17 Ιουνίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ Ν. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ:Καταφέραμε την ανάκληση των απολύσεων δύο συναδέλφων – συνδικαλιστών οδηγών.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ Ν. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ:Καταφέραμε την ανάκληση των απολύσεων δύο συναδέλφων – συνδικαλιστών οδηγών.

1348-KTEL-KTEL-IOANNINON-IMG_0215Από:Γιώργος Γκόντζος–Σε ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζόμενων Υπεραστικού ΚΤΕΛ ν.Ιωαννίνων με αφορμή την ανάκληση των απολύσεων δύο  συνδικαλιστών οδηγών,τονίζονται τα εξής:

“Μετά από μια επίπονη και συγχρόνως επίμονη προσπάθεια όλων των μελών του Σωματείου μας και μετά από αγώνες όπως τετράωρη στάση εργασίας, συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο Εργατικό Κέντρο Ν. Ιωαννίνων, τριμερής επιτροπές στην Επιθεώρηση Εργασίας καταφέραμε την ανάκληση των απολύσεων δύο συναδέλφων – συνδικαλιστών οδηγών.

Πρώτοι στον αγώνα οι δύο απολυμένοι συνάδελφοι οι οποίοι δεν υπέκυψαν στις πιέσεις για μείωση των αποδοχών τους και στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων.

Νοιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τα Συνδικάτα Εργαζομένων Μεταφορών Περιφέρειας Ηπείρου και Ν. Κέρκυρας, την Ομοσπονδία Συνδικάτου Μεταφορών Ελλάδος, το Εργατικό Κέντρο                Ν. Ιωαννίνων, τους συναδέλφους της Ταξικής Ενότητας, την παράταξη του Εργατικού Κέντρου Δημοκρατική Συνεργασία, το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ που ο καθένας με τον τρόπο του στάθηκε στο πλευρό των απολυμένων – εργαζόμενων.

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι οι εργαζόμενοι μπορούν μόνο να ελπίζουν στις δικές τους δυνάμεις και στους δικούς τους αγώνες για να ανατρέψουν τις διεκδικήσεις των εργοδοτών.”

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments