Τετάρτη , 15 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Υλοποίηση Δράσης Συλλογής Τροφίμων και Ειδών Πρώτης Ανάγκης από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Κόνιτσας

Υλοποίηση Δράσης Συλλογής Τροφίμων και Ειδών Πρώτης Ανάγκης από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Κόνιτσας

Σε ανακοίνωση του δήμου Κόνιτσας αναφέρονται τα εξής:

“Η ανωτέρω δράση πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το Μ. Πέμπτη 25 Απριλίου 2019 στο Σούπερ Μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος στην οδό Γράμμου 28 στα Ιωάννινα από τα Στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας και εγκάρδιες ευχαριστίες σε όλους όσοι συνέβαλαν, ώστε να υλοποιηθεί η δράση μας.  Πιο συγκεκριμένα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Εταιρεία ΑΒ Βασιλόπουλος που μας επέτρεψε να υλοποιήσουμε τη δράση μας στο εσωτερικό του καταστήματος της, τους Διευθυντές και το προσωπικό του καταστήματος για τη βοήθεια και τη στήριξή τους, καθ’ όλη τη διάρκεια της δράσης.

Ένα μεγάλο ¨ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ¨  θα θέλαμε να εκφράσουμε σε όλους τους συνανθρώπους μας, που η ανταπόκριση τους  στο κάλεσμά μας υπήρξε ιδιαίτερα συγκινητική και στήριξαν έμπρακτα τη δράση, τοποθετώντας  τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο καλάθι μας. Να ευχηθούμε η πράξη τους να αποτελέσει παράδειγμα μίμησης, έτσι ώστε κανένας συμπολίτης μας  να μη στερείται τα βασικά αγαθά.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τοΔήμαρχό μας κ. Ανδρέα Παπασπύρο και τον Αντιδήμαρχο κ. Ιωάννη Παφίλη  για τη δική τους συμβολή προκειμένου να υλοποιηθεί η δράση μας.”

Δείτε Επίσης

Χ.Ματσούκας: (ΕΤΕΠ Τομέα Υγείας του Παιδιού):Ενδιαφερόμαστε πρώτα απ’ όλα για την ασφάλεια των φοιτητών , των εργαζόμενων και των δομών-Έχουμε σαν όπλο μας το εμβόλιο.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- “Ο κόσμος έχει κουραστεί , και οι φοιτητές και εμείς έχουμε κουραστεί στα ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of