Τετάρτη , 27 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / “Γιάννενα Τώρα”: Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο της παράταξης στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων

“Γιάννενα Τώρα”: Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο της παράταξης στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων

Σε ανακοίνωση της παράταξης “Γιάννενα Τώρα” αναφέρονται τα εξής:

“Με την κατάθεση του ψηφοδελτίου για την συμμετοχή της στις Δημοτικές Εκλογές, εισήλθε η Δημοτική Παράταξη «Γιάννενα Τώρα» στην τελική ευθεία της προεκλογικής της εκστρατείας.

Το ψηφοδέλτιό της αποτελείται από δημότες του Δήμου Ιωαννιτών, ενεργούς πολίτες στον επαγγελματικό και κοινωνικό στίβο, με την δική του, ξεχωριστή προσφορά ο καθένας.

Μετά την κατάθεση, ο επικεφαλής της παράταξης Άρης Μπαρτζώκας δήλωσε:

«Καταθέσαμε σήμερα τον συνδυασμό της Δημοτικής μας Παράταξης «Γιάννενα Τώρα» στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων. Όλοι γνωρίζεται ότι για πέντε χρόνια ασκήσαμε τα καθήκοντά μας με ήθος, συνέπεια και ρεαλισμό, γεγονός που αναγνωρίστηκε από όλες τις δημοτικές παρατάξεις.

Με την ευκαιρία αυτή, θέλουμε να καλέσουμε τους συνδημότες μας στην εκδήλωση για την  παρουσίαση του συνδυασμού μας και του προγράμματός μας η οποία θα γίνει την Τετάρτη, 8 Μαΐου, στις 19.30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Du Lac.

Αυτή τη φορά προχωρούμε ακόμη περισσότεροι, ακόμη πιο έμπειροι, πιο ισχυροί και με την εμπειρία να μας συνοδεύει. Σήμερα ζητούμε την ψήφο των συνδημοτών μας για να προχωρήσουμε μαζί στην υλοποίηση του προγράμματός μας, για να δημιουργήσουμε το Δήμο που μας αξίζει».”

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments