Πέμπτη , 14 Μαρτίου 2024
Αρχική / Πολιτισμός / «Δημοτικά τραγούδια του Πάσχα και της Άνοιξης». Κυριακή 1η Μαΐου, στη μία το μεσημέρι, συντονιστείτε στην εκπομπή «Μουσική Κερασιά», με την Εβίτα Θεοχάρη.

«Δημοτικά τραγούδια του Πάσχα και της Άνοιξης». Κυριακή 1η Μαΐου, στη μία το μεσημέρι, συντονιστείτε στην εκπομπή «Μουσική Κερασιά», με την Εβίτα Θεοχάρη.

00172-3Από: Εβίτα Θεοχάρη – Κάθε μεσημέρι Κυριακής, μία με δύο, ανταμώνουμε γύρω από τη «Μουσική Κερασιά» με τραγούδια και σκοπούς από τη δημοτική ποίηση. Αυτή την Κυριακή, 1η Μαΐου, το θέμα της εκπομπής είναι «Τα τραγούδια του Πάσχα και της Άνοιξης». Έχω την τιμή να φιλοξενώ στο στούντιο τον πιο κατάλληλο συνομιλητή, το χοροδιδάσκαλο παραδοσιακών χορών και ερευνητή της ελληνικής μουσικοχορευτικής παράδοσης, κύριο Βασίλη Ράπτη. Συντονιστείτε… Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων, 98 και 7, ή www.dimotikoradiofono.gr

Καλή Ανάσταση σε όλους!

Το έργο στη φωτογραφία με τίτλο «Χορός του Πάσχα στο Ελληνικό» είναι του γλύπτη Θεόδωρου Παπαγιάννη.

Δείτε Επίσης

Π.Μπαλοπούλου(“επέκεινα χώρα”)- “Πρόσκληση” για την ταινία ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ στη Βίτσα .Η ιστορία και οι στόχοι του Οργανισμού “επέκεινα χώρα”

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo,gr)—Πρόσκληση για  να παρακολουθήσουν  την ταινία ” Αναπαράσταση”  του Θεόδωρου Αγγελόπουλου στην Βίτσα Ζαγορίου, ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments