Κυριακή , 20 Απριλίου 2025
Αρχική / Επικαιρότητα / Συνάντηση του Γ.Καραγιάννη(ΣΥΡΙΖΑ) με εκπροσώπους της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Κόνιτσας

Συνάντηση του Γ.Καραγιάννη(ΣΥΡΙΖΑ) με εκπροσώπους της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Κόνιτσας

 

Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])—Ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Καραγιάννης συναντήθηκε το Σάββατο 12 Μαΐου με τους εκπροσώπους της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Κόνιτσας κ.κ. Βασίλη Σπανό και Μιχάλη Μιχαλόπουλο.

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από αναπτυξιακά ζητήματα του Δήμου Κόνιτσας, όπως η ορθότερη αξιοποίηση των ιαματικών πηγών και του φυσικού πλούτου της περιοχής, η διαχείριση και ανάδειξη των πολιτιστικών της πόρων, και η αξιοποίηση των παιδικών κατασκηνώσεων στο Πεκλάρι.

Δείτε Επίσης

Η θέση του ΤΕΕ/ΤΗ για την “Ιόνια Διαδρομή” στην Πρέβεζα

Η Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος Ηπείρου του ΤΕΕ αναλαμβάνοντας πλήρως το ρόλο της, ως Τεχνικός ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
newest
oldest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x