Δευτέρα , 14 Ιουνίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Άρτα: Συνάντηση εργασίας Χ.Τσιρογιάννη με τους Τ.Θεοδωρικάκο και Γ. Διδασκάλου

Άρτα: Συνάντηση εργασίας Χ.Τσιρογιάννη με τους Τ.Θεοδωρικάκο και Γ. Διδασκάλου

Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Εσωτερικών κ.Τάκη Θεοδωρικάκο και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού κ. Γιώργο Διδασκάλου, στην Αθήνα είχε την προηγούμενη εβδομάδα ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

Στη συνάντηση εργασίας συζήτησαν θέματα που άπτονται του ενδιαφέροντος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και συγκεκριμένα ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Υπουργό για μια σειρά σημαντικών ζητημάτων που αφορά το Δήμο Αρταίων.

«Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Θέσαμε στον Υπουργό βασικές προτεραιότητες του Δήμου μας, στις οποίες μπορεί το Υπουργείο να δώσει άμεσα λύσεις ώστε να προχωρήσουμε και να επιλύσουμε πολύ σημαντικά θέματα για την Άρτα» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

Ακολούθησε συνάντηση εργασίας στο Υπουργείο Πολιτισμού του Δημάρχου Αρταίων κ. Τσιρογιάννη με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Γιώργο Διδασκάλου.

Ο Δήμαρχος, ενημέρωσε τον κ. Διδασκάλου για θέματα που αφορούν τον Δήμο Αρταίων και γενικότερα για την ανάδειξη των βυζαντινών μνημείων και των αρχαιολογικών χωρών.

Μετά το τέλος των συναντήσεων εργασίας, ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης επισκέφτηκε και την έκθεση της Περιφέρειας Ηπείρου «Κερνάμε Ήπειρο» που πραγματοποιήθηκε« στο Ζάππειο. Οι Ηπειρώτες παραγωγοί παρουσίασαν τα προϊόντα τους ως μια κίνηση εξωστρέφειας, ώστε να γνωρίσει το κοινό της Αθήνας τα εξαιρετικά προϊόντα της Ηπείρου. 

Δείτε Επίσης

Απεργία την Τετάρτη 16 Ιουνίου 11 πμ στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

  Η απεργία στις 10 Ιούνη με τους χιλιάδες απεργούς σε όλη την Ελλάδα και ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of