Τετάρτη , 3 Μαρτίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Έλενα Κουντουρά (Υπουργός Τουρισμού) : «Παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες ο τουρισμός άντεξε. Καταφέραμε να έχουμε ρεκόρ αφίξεων. Στόχος μας η επέκταση της τουριστικής περιόδου 12 μήνες το χρόνο. Τα Γιάννινα είναι ιδανικός τουριστικός προορισμός και σε συνεργασία με τον Δήμαρχο και τους τοπικούς φορείς πρέπει να επιλυθεί το πρόβλημα του αεροδρομίου Ιωαννίνων…»

Έλενα Κουντουρά (Υπουργός Τουρισμού) : «Παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες ο τουρισμός άντεξε. Καταφέραμε να έχουμε ρεκόρ αφίξεων. Στόχος μας η επέκταση της τουριστικής περιόδου 12 μήνες το χρόνο. Τα Γιάννινα είναι ιδανικός τουριστικός προορισμός και σε συνεργασία με τον Δήμαρχο και τους τοπικούς φορείς πρέπει να επιλυθεί το πρόβλημα του αεροδρομίου Ιωαννίνων…»

kountouraH επέκταση της τουριστικής περιόδου στους 12 μήνες το χρόνο αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα τόνισε  η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά. μιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη (Στα σημεία των καιρών). Η κυρία Κουντουρά επισήμανε ακόμη ότι στόχος του Υπουργείου  είναι  η ανάδειξη, προβολή και αξιοποίηση του αστείρευτου πλούτου του ελληνικού τουριστικού τομέα. Ειδική μνεία έγινε για την πόλη των Ιωαννίνων και το Αεροδρόμιο που θα πρέπει άμεσα να αναβαθμιστεί ως πύλη εισόδου τουριστών και αυτό είναι μέλημα του Υπουργείου Τουρισμού. Αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία με τον Δήμαρχο Ιωαννίνων Θωμά Μπέγκα και τόνισε πως με την συνδρομή του  συναρμόδιου Υπουργείου πρέπει να δοθεί λύση.

Ακούστε τη συνέντευξη

 

Δείτε Επίσης

Άμεση επαναφορά των σχολικών γευμάτων ζητά από την Κυβέρνηση το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας

Την ακόλουθη ανακοίνωση εξέδωσε το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας σχετικά με τη διακοπή των σχολικών γευμάτων: ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of