Κυριακή , 18 Απριλίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / “Ήπειρος Όλον”- Επίσκεψη στην Πάργα

“Ήπειρος Όλον”- Επίσκεψη στην Πάργα

Σε ανακοίνωση της παράταξης “Ήπειρος Όλον” αναφέρονται τα εξής:

“Επίσκεψη στην γραφική Πάργα

Τις επισκέψεις της ανά την Ήπειρο συνεχίζει η παράταξη “ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ” και ο επικεφαλής της Δημήτρης Δημητρίου, όπου βρέθηκαν την Παρασκευή στην όμορφη πόλη της Πάργας. Ο επικεφαλής μαζί με στελέχη της παράταξης βρέθηκαν με τον κόσμο της Πάργας όπου πέρασαν μαζί ένα πολύ ευχάριστο απόγευμα. Ο κ. Δημητρίου δήλωσε: «Ευχαριστούμε από καρδιάς την Πάργα για την υπέροχη φιλοξενία και για το ενδιαφέρον των ανθρώπων να μας γνωρίσουν και να μας ακούσουνε». Σε ένα ζεστό κλίμα, οι συζητήσεις περιστράφηκαν γύρω από θέματα ενίσχυσης του Τουρισμού της περιοχής και τους τρόπους να κρατήσουμε τους νέους της Πάργας εδώ. Συζητήθηκαν επίσης θέματα υποδομών και οδικών αξόνων, προστασίας του περιβάλλοντος και του υδάτινου ορίζοντα, ώστε να κάνουμε την Πάργα και την γύρω περιοχή προσιτή για όλους. Τέλος ο κ. Δημητρίου μίλησε για το Όραμα της νέας Περιφερειακής Παράταξης της οποίας ηγείται: «Να δούμε την Ήπειρο σαν μία ενιαία Οντότητα και να δώσουμε στην ταυτότητα του ΗΠΕΙΡΩΤΗ και της ΗΠΕΙΡΩΤΙΣΣΑΣ την σημασία που της αξίζει . Όλοι οι κάτοικοι της Ηπείρου και από τους 4 Νομούς, οφείλουμε να συνεργαστούμε και να δούμε τα οφέλη της συνεργασίας αυτής σε συλλογικό επίπεδο».”

Δείτε Επίσης

Κ.Καμπουράκης(Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ηπείρου για το self test)–“Δεν είναι μόνο θέμα ατομικής απόφασης , αλλά είναι και μια συλλογική ευθύνη”.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- “Δεν είναι μόνο θέμα ατομικής απόφασης , αλλά είναι και μια συλλογική ευθύνη……Ακόμα ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of