Παρασκευή , 17 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Ανέγερση Νηπιαγωγείου στην Ηγουμενίτσα

Ανέγερση Νηπιαγωγείου στην Ηγουμενίτσα

nipiagogio

Από:Γιώργος Γκόντζος

Υπογράφθηκε η σύμβαση κατασκευής του έργου, “Ανέγερση Νηπιαγωγείου στον Αστικό οικονομικό συνεταιρισμό Εθνικής Αντίστασής” από τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας, κ. Ιωάννη Λώλο και τον ανάδοχο. Το συνολικό κόστος κατασκευής του έργου ανέρχεται σε 379.789,17 Ευρώ και αναμένεται να παραδοθεί προς χρήση το σχολικό έτος 2017 -2018.

Το υπό ανέγερση νηπιαγωγείο, θα αποτελείται από τρεις αίθουσες διδασκαλίας, ένα πολυδύναμο χώρο, διάφορους βοηθητικούς χώρους αλλά και ένα μεγάλο προαύλιο χώρο.

Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας μετά την υπογραφή της σύμβασης, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Είμαι χαρούμενος που καταφέραμε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να δημοπρατήσουμε την κατασκευή του νέου Νηπιαγωγείου και να έχουμε ανάδοχο και αυτό θα πρέπει να πιστωθεί και στις υπηρεσίες του Δήμου Ηγουμενίτσας που εργάστηκαν για αυτό το σκοπό. Ελπίζουμε επίσης το ίδιο σύντομα να ολοκληρωθεί και η κατασκευή του Νηπιαγωγείουκαι να γεμίσει χαρούμενα παιδικά πρόσωπα. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε δομές που θα δώσουν ένα καλύτερο αύριο στις επόμενες γενεές.

Νιώθω τέλος την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσω και τη διοίκηση του Ιδρύματος Βασιλείου  Γ. Μελάς  για την Προσχολική Αγωγή, που χρηματοδοτεί την κατασκευή του εν λόγω έργου.»

 

Δείτε Επίσης

Χ.Ματσούκας: (ΕΤΕΠ Τομέα Υγείας του Παιδιού):Ενδιαφερόμαστε πρώτα απ’ όλα για την ασφάλεια των φοιτητών , των εργαζόμενων και των δομών-Έχουμε σαν όπλο μας το εμβόλιο.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- “Ο κόσμος έχει κουραστεί , και οι φοιτητές και εμείς έχουμε κουραστεί στα ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of