Παρασκευή , 2 Φεβρουαρίου 2024
Επικαιρότητα
Αρχική / Εκδηλώσεις Ιωάννινα / Αναζητώντας την περιπέτεια στη… μαγική χώρα του Οζ! Νέα παιδική παράσταση από το Θέατρο «Έκφραση» -Πρεμιέρα 1 Νοεμβρίου

Αναζητώντας την περιπέτεια στη… μαγική χώρα του Οζ! Νέα παιδική παράσταση από το Θέατρο «Έκφραση» -Πρεμιέρα 1 Νοεμβρίου

MAGOS-TOY-OZ

Η μαγεία είναι γύρω μας, στα καθημερινά πράγματα της ζωής. Ο καθένας μπορεί να την ανακαλύψει και να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες του, αρκεί να έχει θέληση και πίστη στον εαυτό του!
Αυτό είναι το μήνυμα της παράστασης «Ο Μάγος του Οζ» του Φρανκ Μπάουμ με την οποία η Παιδική Σκηνή του Θεάτρου «Έκφραση» εγκαινιάζει τη φετινή χειμερινή περίοδο προσκαλώντας τα Γιαννιωτόπουλα να γίνουν συνοδοιπόροι σ’ ένα μοναδικό ταξίδι στον κόσμο του παραμυθιού.
Ο «Μάγος του Οζ» κάνει πρεμιέρα την  Κυριακή, 1 Νοεμβρίου και θα ανεβαίνει κάθε Κυριακή σε δύο παραστάσεις, στις 12 μ. και στις 5.30 μ.μ. στο νέο Θέατρο της «Έκφρασης» (Αραβαντινού 14).

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Χρήστος Χρήστου, τα σκηνικά – κοστούμια ο Γιάννης Κράβαρης, τις χορογραφίες η Φανή Σκεντέρη και τη φωνητική διδασκαλία η Όλγα Μπαλωμένου. Παίζουν οι: Μίνα Παππά, Πέτρος Χριστακόπουλος, Θανάσης Λανάρης, Χρήστος Χρήστου, Ελένη Κούλα, Άννυ Ζώη, Γιάννης Παπαγεωργίου.

Η υπόθεση

Η Δώρα είναι ένα κορίτσι που περνά τη ζωή της στη φάρμα των θείων της. Η ζωή κυλάει τόσο μονότονα, που αισθάνεται πλήξη και ονειρεύεται να ζήσει φανταστικές περιπέτειες. Η ευχή της να γνωρίσει τον κόσμο και να απολαύσει την περιπέτεια πραγματοποιείται όταν ένας δυνατός άνεμος τη μεταφέρει στη μαγική Χώρα του Οζ. Εκεί θα συναντήσει το Σκιάχτρο, το Λαμαρινόκαρδο και το Δειλό Λιοντάρι, κι όλοι μαζί θα ξεκινήσουν ένα συναρπαστικό ταξίδι για να φτάσουν στη Χρυσαφένια πολιτεία στον περίφημο Μάγο Οζ, που μπορεί να πραγματοποιήσει όλες τις επιθυμίες τους. Το Σκιάχτρο επιθυμεί να αποκτήσει μυαλό, ο Λαμαρινόκαρδος λαχταρά να βρει μια καρδιά… καρδένια, ενώ το Δειλό Λιοντάρι θέλει να γίνει θαρραλέο!
Κάπως έτσι εκτυλίσσεται μια ιστορία ενότητας και συμμετοχής, κοινών στόχων, που βγάζουν στο φως ό,τι καλύτερο έχει ο καθένας μέσα του και ξεκινά ένα ταξίδι στην αυτογνωσία και τη δύναμη της θέλησης.
***
Γενική είσοδος στην παράσταση 8 ευρώ. Πληροφορίες – κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα: 2651554505, 6978047081, 6979139705.

Δείτε Επίσης

Λ.Μενδώνη- Η Έκθεση της UNESCO  επιβεβαιώνει την ορθότητα των επιλογών και των επιστημονικών  και των πολιτικών.Ένα Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου ανήκει στο δημόσιο

  Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])— Τις  αντιλήψεις της για την πολιτική  με την οποία  λειτουργεί το ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments