Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Ντέμου Νικόλαου με Τατιάνα Καλογιάννη

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Ντέμου Νικόλαου με Τατιάνα Καλογιάννη

Σε ανακοίνωσή του ο Ντέμος Νικόλαος  αναφέρει τα εξής :

Φίλες και φίλοι,

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την απόφασή μου να αποδεχθώ την-τιμητική για μένα- πρόταση της κυρίας Τατιάνας Καλογιάννη και στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές να κατέλθω υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο δήμο μας με το συνδυασμό “ΙΩΑΝΝΙΝΑ_2023 – Το Μέλλον Σήμερα”.

Σε όλους τους τομείς της ζωής μου (προσωπικό, οικογενειακό, επαγγελματικό, κοινωνικό) έχω πορευτεί με αξιοπρέπεια και εντιμότητα, υπηρετώντας χωρίς παρεκκλίσεις το σύνολο των ηθικών αρχών από τις οποίες διακατέχομαι και παρακολουθώντας πάντα τις πολιτικές εξελίξεις ως απλός, αλλά όχι αδιάφορος, πολίτης.

Με ισχυρή, λοιπόν, πολιτική συνείδηση κρίνω ότι ήρθε, πλέον, η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας τις κοινωνικοπολιτικές θέσεις που πρεσβεύω. Στηριζόμενος στις γνώσεις και στις εμπειρίες μου, μακριά από κάθε κομματικό συμφέρον και κάθε είδους καιροσκοπισμούς, επέλεξα συνειδητά να συμμετέχω πλέον ενεργά στην πολιτική ζωή του τόπου μας και να συμπορευθώ στο πλευρό της υποψήφιας Δημάρχου Ιωαννίνων κυρίας Τατιάνας Καλογιάννη. Και αυτό, γιατί η μακρόχρονη, θα μπορούσα να πω, συνεργασία μου με την ίδια μου επέτρεψε να διακρίνω στο πρόσωπό της μια γυναίκα – πολιτικό που θέλει και μπορεί να αγωνιστεί με σθένος για να δώσει νέα πνοή στην πόλη, στον τόπο.

Προς αυτή την κατεύθυνση, πιστεύω ότι μπορώ από την πλευρά μου να συμβάλω λυσιτελώς σε μια αυτοδιοίκηση που έχει ως όραμα την αναγέννηση του δήμου μας, καταθέτοντας νέες ιδέες και εργατικότητα.

Αφήνω, επομένως, στην κρίση σας την ικανότητά μου να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις της αυτοδιοίκησης και ζητώ τη στήριξή σας, υποσχόμενος ότι δε θα αθετήσω την όποια εμπιστοσύνη και προσδοκία σας απέναντι μου.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση

Ντέμος Νικόλαος

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments