Πέμπτη , 2 Δεκεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Αναφορά στη Βουλή του Σ.Γιαννάκη (ΝΔ) με θέμα: «Μοριοδότηση Στελεχών που Υπηρετούν στην Φρουρά Ιωαννίνων»

Αναφορά στη Βουλή του Σ.Γιαννάκη (ΝΔ) με θέμα: «Μοριοδότηση Στελεχών που Υπηρετούν στην Φρουρά Ιωαννίνων»

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—Αναφορά κατέθεσε στη Βουλή ο Στέργιος Γιαννάκης ,βουλευτής Πρέβεζας της ΝΔ  με αφορμή επιστολή της ΄Ενωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου, με θέμα: “Μοριοδότηση Στελεχών που Υπηρετούν στην Φρουρά Ιωαννίνων”.

 Η  ΑΝΑΦΟΡΑ

Προς

Τον Υπουργό Εθνικής ΄Αμυνας

κ. Πάνο Καμμένο

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Με την παρούσα σας διαβιβάζω επιστολή – διαμαρτυρία της ΄Ενωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου, με θέμα: «Μοριοδότηση Στελεχών που Υπηρετούν στην Φρουρά Ιωαννίνων».

Με την ανωτέρω επιστολή διαμαρτύρονται για την αδικία που τελείται εις βάρος τους κατά τη διαδικασία μοριοδότησής τους  και συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη νέα παραμετροποίηση των Κριτηρίων Μεταθέσεων που πρόσφατα τους γνωστοποιήθηκε, τα στελέχη του Στρατού Ξηράς που υπηρετούν σε  Μονάδες Φρουράς Ιωαννίνων λαμβάνουν το 1/6 των μορίων από αντίστοιχα στελέχη που υπηρετούν στις Φρουρές Καστοριάς (σύνορα με Αλβανία) και Φλωρίνης (σύνορα με Σκόπια). Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι λαμβάνουν λιγότερα μόρια ακόμη και από στελέχη που υπηρετούν σε Μονάδες της Περιφέρειας Αττικής. Ως εκ τούτου αιτούνται να συμπεριληφθεί η Φρουρά των Ιωαννίνων στην αντίστοιχη κατηγορία που ανήκουν οι Φρουρές Καστοριάς και Φλώρινας.

Παρακαλώ να μου γνωρίσετε τις απόψεις σας καθώς επίσης και τυχόν ενέργειές σας για την ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματός τους.

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΠΡΕΒΕΖΗΣ Ν.Δ.

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

 

Δείτε Επίσης

Κορονοϊός: 7.486 νέα κρούσματα σήμερα, 88 θάνατοι, 664 διασωληνωμένοι,100 κρούσματα στο Νομό Ιωαννίνων

Τα νέα κρούσματα κορονοϊού σήμερα Τρίτη 30 Νοεμβρίου ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ. Σύμφωνα με την ενημέρωση, ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments