Τρίτη , 29 Νοεμβρίου 2022
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Αναφορά του Σ.Γιαννάκη (ΝΔ) επιστολής της ΄Ενωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

Αναφορά του Σ.Γιαννάκη (ΝΔ) επιστολής της ΄Ενωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

GIANNAKHSΑπό:Γιώργος Γκόντζος([email protected])–Αναφορά στον υπουργό Εθνικής Άμυνας της επιστολής  ΄Ενωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου με θέμα “Δυσμενής Μεταχείριση Αξιωματικών που προέρχονται από ΑΣΣΥ” διαβίβασε  ο βουλευτής Πρέβεζας της ΝΔ ,Στέργιος Γιαννάκης .Η αναφορά είναι η ακόλουθη:

Προς

Τον Υπουργό Εθνικής ΄Αμυνας

κ. Πάνο Καμμένο

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Με την παρούσα σας διαβιβάζω την με αριθμό πρωτοκόλλου 3/20-01-2017 επιστολή της ΄Ενωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου (Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ) με θέμα: «Δυσμενής Μεταχείριση Αξιωματικών που προέρχονται από ΑΣΣΥ, σε σχέση με τη βαθμολογική εξέλιξη έναντι των μονιμοποιηθέντων εθελοντών του Ν.Δ. 445/1974 και των μονιμοποιηθέντων εθελοντριών του Ν. 705/1977», για τους οποίους πλέον δεν είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του προσόντος του χρόνου διοικήσεως ή ειδικής υπηρεσίας, ο οποίος είναι απαραίτητος για όλα τα λοιπά στελέχη ανεξαρτήτου βαθμού και προέλευσης και στους τρεις κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων.

Παρακαλώ να μου γνωρίσετε τις απόψεις σας καθώς επίσης και τυχόν ενέργειές σας για να αποκατασταθεί  η αδικία εις βάρος των Αξιωματικών που προέρχονται από ΑΣΣΥ σε ότι έχει σχέση με τη βαθμολογική τους εξέλιξη.

 

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΠΡΕΒΕΖΗΣ Ν.Δ.

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Δείτε Επίσης

Κιβωτός του Κόσμου: Έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στα σπίτια του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση της “Κιβωτού του Κόσμου“, καθώς -όπως αποκάλυψε η ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments