Παρασκευή , 17 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ:”Απόλυτη δικαίωση των κατοίκων των Μαρμάρων και της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ”

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ:”Απόλυτη δικαίωση των κατοίκων των Μαρμάρων και της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ”

333333333333

 Σε ανακοίνωση της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Ιωαννιτών ,τονίζεται:
”Απόλυτη δικαίωση των κατοίκων των Μαρμάρων και της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ  αποτελεί η απόφαση του Υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης  Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Π. Σκουρλέτη ,η ανάκληση της περιβαλλοντικής αδειοδότησης του εργοστασίου ΒΙΟΜΑΖΑΣ στα Μάρμαρα για την οποία, κυρίως η Δημοτική Αρχή, σήμερα πανηγυρίζει ,ενώ είχε συναινέσει  αρχικά για την δημιουργία και λειτουργία της συγκεκριμένης μονάδας.

Το όλο ζήτημα απασχόλησε το Δημοτικό Συμβούλιο ,όταν η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ το επανέφερε ,αρνούμενη να συναινέσει σε οποιαδήποτε τέτοια εκδοση αδείας, χωρίς πρώτα να έχει ενημερωθεί  πλήρως το σώμα, κατηγορώντας μάλιστα την Δημοτική Αρχή για εν κρυπτώ κινήσεις, οι οποίες έφερναν το Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και τους κατοίκους της περιοχής Μαρμάρων προ τετελεσμένων γεγονότων.

Όλο αυτό το <στημένο σκηνικό>, κατήγγειλε η παράταξη μας με αποτέλέσμα να αναγκαστεί η Δημοτική Αρχή  να επαναφέρει  το θέμα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, στο οποίο παρέστησαν και οι κάτοικοι των Μαρμάρων, οι οποίοι δεν ήταν διατεθειμένοι να ανεχθούν τέτοιου είδους συμφωνίες για τις οποίες οι ίδιοι είχαν άγνοια.

 Ακόμη και τότε η Δημοτική Αρχή, ενώ αναγνώρισε το λάθος  έγκρισης αδειοδότησης λειτουργίας εργοστασίου Βιομάζας ,εν τούτοις αρνήθηκε επίμονα να ανακαλέσει την δια της σιωπής της αρχικά θετική γνωμοδότηση την οποία η ίδια είχε αποδεχτεί.

 Ύστερα από την  χθεσινή απόφαση του ΥΠΑΠΕΝ που ακυρώνει την αδειοδότηση του εργοστασίου , οι όποιοι  πανηγυρισμοί του κ. Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής περί δικαίωσης ,αποτελούν αν μη τι άλλο τον εμπαιγμό όλων εκείνων που αρνήθηκαν να συμπράξουν σ’ ένα τέτοιο ανοσιούργημα, κυρίως των κατοίκων της περιοχής που αντέδρασαν και που η αντίδρασή τους αυτή έπιασε τόπο.

Αν μη τι άλλο  Το ΚΡΕΙΤΤΟΝ  ΣΙΓΑΝ   για τον κ. Δήμαρχο και την Δημοτική  Αρχή είναι χρυσός.”

 

 

 

 

 

 

Δείτε Επίσης

Χ.Ματσούκας: (ΕΤΕΠ Τομέα Υγείας του Παιδιού):Ενδιαφερόμαστε πρώτα απ’ όλα για την ασφάλεια των φοιτητών , των εργαζόμενων και των δομών-Έχουμε σαν όπλο μας το εμβόλιο.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- “Ο κόσμος έχει κουραστεί , και οι φοιτητές και εμείς έχουμε κουραστεί στα ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of