Δευτέρα , 26 Ιουλίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ – Γραμματεία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Περιφέρειας Ηπείρου. Επίσκεψη στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ιωαννίνων

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ – Γραμματεία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Περιφέρειας Ηπείρου. Επίσκεψη στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ιωαννίνων

WP_20151212_11_50_34_ProΑπό:Γιώργος Γκόντζος

Στο πλαίσιο των Πανελλήνιων δράσεων της Γραμματείας για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας για το παιδί και σε συνεννόηση με τη Γραμματέα κ.Μίκα Παππά Σέβου, η Τομεάρχης Ιωαννίνων Αλληλεγγύης κ.Μαρία Μάλλιου με την Περιφερειάρχη Αλληλεγγύης Ηπείρου, επισκέφτηκαν το Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ιωαννίνων και προσέφεραν γλυκά και δώρα στα κορίτσια που φιλοξενούνται στη στοργική αγκαλιά του ιδρύματος. 

 Σκοπός της επίσκεψης εκτός από την προσφορά γλυκών και δώρων, ήταν η προσπάθεια στήριξης των παιδιών, που περισσότερο από όλους, έχουν δεχτεί τις συνέπειες της κρίσης των τελευταίων 5 χρόνων.

   Η Γραμματεία Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Εθελοντισμού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, βρίσκεται από την πρώτη στιγμή της σύστασής της, πάντα δίπλα στα παιδιά, που έχουν ανάγκη και συνεχίζει για μια ακόμη χρονιά να στηρίζει με όποιον τρόπο μπορεί, Ιδρύματα με παιδιά,στέλνοντας αγωνιστικό μήνυμα μέριμνας και συμπαράστασης για την εξασφάλιση των δικαιωμάτων τους. 

Δείτε Επίσης

Εκδήλωση μνήμης για τη ναζιστική θηριωδία στη Μουσιωτίτσα

Tους 152 εκτελεσθέντες από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής στις 25 Ιουλίου του 1943 στη Μαρτυρική ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of