Τρίτη , 5 Ιουλίου 2022
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Συγκέντρωση- διαδήλωση ενάντια στην επίσκεψη του υπουργού των ΗΠΑ Μ. Πομπέο στην Ελλάδα

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Συγκέντρωση- διαδήλωση ενάντια στην επίσκεψη του υπουργού των ΗΠΑ Μ. Πομπέο στην Ελλάδα

Σε ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ιωαννίνων αναφέρονται τα εξής:

Για το λαό και τη νεολαία είναι ανεπιθύμητος!

Συγκέντρωση- διαδήλωση Παρασκευή  6:30 μμ περιφέρεια Ιωαννίνων

Όπως είναι γνωστό ο υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ Μ. Πομπέο έρχεται στην Αθήνα για να υπογράψει με την Ελληνική κυβέρνηση νέα συμφωνία παραμονής και επέκτασης των Βάσεων, μια πολιτική ενταγμένη στο σχεδιασμό νέων τυχοδιωκτισμών στην περιοχή.

Σε μια περίοδο που οι ιμπεριαλιστές επεμβάσεις και οι ενδοιμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί έχουν βάλει φωτιά στην μέση ανατολή και όχι μόνο αυτή .

 Μια πολιτική που εκτός των άλλων έχει ως αποτέλεσμα εκατομμύρια προσφύγων και οικονομικών μεταναστών, το ξεριζωμό εκατομμυρίων κολασμένων.

Η νέα κυβέρνηση της ΝΔ σε συνέχεια και της παλαιάς κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ δένει ακόμη πιο πολύ την χώρα μας, τις ανάγκες μας στο άρμα των ΗΠΑ και των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών, αυξάνοντας τους κινδύνους της συμμετοχής μας ή της εμπλοκής μας σε ένα πόλεμο.

Όπως σε όλη την χώρα,  έτσι και στην πόλη μας, σηκώνουμε σημαία αντιπολεμικής και αντιιμπεριαλιστικής αντίστασης. Ο υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ Μ. Πομπέο είναι για το λαό και την νεολαία ανεπιθύμητοι.

 

Δείτε Επίσης

Α.Καχριμάνης-Να  μην πανηγυρίζουν μερικοί ότι …ξεφόρτωσαν  τον Καχριμάνη.Ο Καχριμάνης δεν ξεφορτώνεται από καμία  κυβέρνηση γιατί νοιάζεται μόνο  για τον τόπο

  Από: Γιώργος  Γκόντζος([email protected])— Τις απόψεις  του με αφορμή    την τροπολογία  του Υπουργείου Ανάπτυξης ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments