Τρίτη , 27 Ιουλίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Συγκέντρωση- διαδήλωση ενάντια στην επίσκεψη του υπουργού των ΗΠΑ Μ. Πομπέο στην Ελλάδα

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Συγκέντρωση- διαδήλωση ενάντια στην επίσκεψη του υπουργού των ΗΠΑ Μ. Πομπέο στην Ελλάδα

Σε ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ιωαννίνων αναφέρονται τα εξής:

Για το λαό και τη νεολαία είναι ανεπιθύμητος!

Συγκέντρωση- διαδήλωση Παρασκευή  6:30 μμ περιφέρεια Ιωαννίνων

Όπως είναι γνωστό ο υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ Μ. Πομπέο έρχεται στην Αθήνα για να υπογράψει με την Ελληνική κυβέρνηση νέα συμφωνία παραμονής και επέκτασης των Βάσεων, μια πολιτική ενταγμένη στο σχεδιασμό νέων τυχοδιωκτισμών στην περιοχή.

Σε μια περίοδο που οι ιμπεριαλιστές επεμβάσεις και οι ενδοιμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί έχουν βάλει φωτιά στην μέση ανατολή και όχι μόνο αυτή .

 Μια πολιτική που εκτός των άλλων έχει ως αποτέλεσμα εκατομμύρια προσφύγων και οικονομικών μεταναστών, το ξεριζωμό εκατομμυρίων κολασμένων.

Η νέα κυβέρνηση της ΝΔ σε συνέχεια και της παλαιάς κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ δένει ακόμη πιο πολύ την χώρα μας, τις ανάγκες μας στο άρμα των ΗΠΑ και των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών, αυξάνοντας τους κινδύνους της συμμετοχής μας ή της εμπλοκής μας σε ένα πόλεμο.

Όπως σε όλη την χώρα,  έτσι και στην πόλη μας, σηκώνουμε σημαία αντιπολεμικής και αντιιμπεριαλιστικής αντίστασης. Ο υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ Μ. Πομπέο είναι για το λαό και την νεολαία ανεπιθύμητοι.

 

Δείτε Επίσης

Εκδήλωση μνήμης στο Σιστρούνι

Tο πρωί της Κυριακής, ο Δήμος Δωδώνης, η Κοινότητα Σιστρουνίου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «οι ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of