Τρίτη , 2 Ιουλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Απάντηση της Δημοτικής Αρχής Ιωαννίνων στην Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία: “Επιλέγει για μια ακόμα φορά να αντιπολιτευτεί με όρους του παρελθόντος.Ας κάνει λίγη υπομονή γιατί έπονται ακόμα περισσότερα”

Απάντηση της Δημοτικής Αρχής Ιωαννίνων στην Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία: “Επιλέγει για μια ακόμα φορά να αντιπολιτευτεί με όρους του παρελθόντος.Ας κάνει λίγη υπομονή γιατί έπονται ακόμα περισσότερα”

dimarhioΑπό:Γιώργος Γκόντζος([email protected])—“Η Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία επιλέγει για μια ακόμα φορά να αντιπολιτευτεί με όρους του παρελθόντος.”.Αυτό τονίζεται στο Δελτίο Τύπου της Δημοτικής Αρχής Ιωαννίνων στην απάντησή της σε ανακοίνωση της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Ιωαννιτών.Στην ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής αναφέρονται επίσης και τα εξής:

“Η παράταξη του κ.Ν. Γκόντα δεν καταλαβαίνει ή κάνει ότι δεν καταλαβαίνει πως ο στρατηγικός στόχος για τον οποίο μιλά η Δημοτική Αρχή δεν είναι άλλος από τον πλήρη εκσυγχρονισμό του αεροδρομίου των Ιωαννίνων μέρος του οποίου είναι και η ύπαρξη δεξαμενών καυσίμων.

Κανείς δε μίλησε για «δώρα» εκ μέρους της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού αφού είναι γνωστός ο αγώνας που δόθηκε για να πειστούν οι ιδιωτικές εταιρίες προκειμένου να εγκαταστήσουν δεξαμενές καυσίμων στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων.

Δεν περιμένουμε να ακούσουμε συγχαρητήρια από την παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης για όλα όσα κατάφερε να επιτύχει η Δημοτική Αρχή μαζί με όλους τους φορείς της περιοχής για την ανάπτυξη του αεροδρομίου και του τουρισμού.

Αντίθετα δεν μας εκπλήσσει το γεγονός ότι συνεχίζει να πορεύεται σε λογικές που έχουν δοκιμαστεί κι έχουν αποτύχει.

Άλλωστε έχει αποδείξει η συγκεκριμένη παράταξη ότι δε γνωρίζει τη λογική των συνεργασιών.

Μας αρκεί πάντως η αναγνώριση των προσπαθειών μας από όλους τους φορείς με τους οποίους συνεργαστήκαμε σ’ αυτή την προσπάθεια.

Δεν πρέπει να ξεχνάει η παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι οι συνεργασίες και οι συνεχείς διεκδικήσεις μας από την κυβέρνηση ήταν αυτές που έφεραν αποτελέσματα σε υποθέσεις όπως του Πάρκου Πυρσινέλα, των Στρατιωτικών Φούρνων και Φυλακών αλλά και της χρηματοδότησης έργων του Δήμου.

Τέλος, ας κάνει λίγη υπομονή γιατί έπονται ακόμα περισσότερα…”

Δείτε Επίσης

Τριήμερο δράσεων Αστρονομίας στα Ιωάννινα 11-13 Απριλίου 2024

Επιμόρφωση εκπαιδευτικών και Δραστηριότητες για το ευρύ κοινό Ηράκλειο Κρήτης, 1η Απριλίου 2024. Το Ινστιτούτο ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x