Σάββατο , 10 Απριλίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Απειλητικά μηνύματα δέχθηκε συμφοιτητής του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Απειλητικά μηνύματα δέχθηκε συμφοιτητής του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Τι κατήγγειλε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης

vagg

Απειλητικά μηνύματα μέσω Facebook και τηλεφώνου δέχτηκε συμφοιτητής του Βαγγέλη Γιακουμάκη για τα όσα είπε για την υπόθεση, όπως καταγγέλλει ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Τετάρτης ο κ. Τσούκαλης είπε: «Η συζήτηση του νεαρού με την οικογένεια του Βαγγέλη έγινε πριν δέκα ημέρες. Όταν με πήρε τηλέφωνο η μητέρα του, της είπα να πάνε στην Αστυνομική Διεύθυνση. Το παιδί δέχτηκε κάποια απειλητικά μηνύματα στο Facebook και στο τηλέφωνο γιατί κάποιοι είχαν τους λόγους τους. Σίγουρα έχει σχέση με την υπόθεση. Ετέθησαν σε γνώση διωκτικών αρχών και το θέμα βρίσκεται υπό διερεύνηση» είπε.

Σχετικά με τις τελευταίες πληροφορίες που αναφέρουν ότι η αστυνομία έχει στην κατοχή της οπτικό υλικό από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, στο οποίο διακρίνεται μία παρέα ατόμων να ακολουθεί τον Βαγγέλη την ημέρα που εξαφανίστηκε στις 6 Φεβρουαρίου, ο κ. Τσούκαλης δήλωσε πως δεν υπάρχει τέτοιο βίντεο από ό,τι γνωρίζει. «Δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

2

SHARES

FacebookTwitter

Δείτε Επίσης

Θετικές Γνωμοδοτήσεις της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ηπείρου

Στη σημερινή της συνεδρίαση η Επιτροπή Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ηπείρου γνωμοδότησε ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of