Κυριακή , 16 Μαΐου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Απεργιακές κινητοποιήσεις στους χώρους της ΥΓΕΙΑΣ και της ΠΑΙΔΕΙΑΣ στις 8 ΙΟΥΝΙΟΥ

Απεργιακές κινητοποιήσεις στους χώρους της ΥΓΕΙΑΣ και της ΠΑΙΔΕΙΑΣ στις 8 ΙΟΥΝΙΟΥ

panepisthmiako (1)Από:Γιώργος Γκόντζος–Κοινή συνέντευξη τύπου, παραχώρησαν σήμερα  στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, οι πρόεδροι του Νομαρχιακού Τμήματος Ιωαννίνων της ΑΔΕΔΥ και  των Συλλόγων Εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, Χατζηκωστα, Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και της ΕΛΜΕ ,  με στόχο την στήριξη των ΑΠΕΡΓΙΑΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ στους χώρους της ΥΓΕΙΑΣ και της ΠΑΙΔΕΙΑΣ στις 8 ΙΟΥΝΙΟΥ. 

Η υπεράσπιση των Κοινωνικών Αγαθών της Υγείας και της Παιδείας που συρρικνώθηκαν  στα χρόνια των Μνημονίων και κινδυνεύουν με ολοκληρωτική εξαφάνιση από την εμμονή της Κυβέρνησης για την υλοποίηση των ίδιων αντιλαϊκών πολιτικών ,δεν είναι μέλημα μονο των εργαζομένων στους χώρους της Υγείας και της Παιδείας,  αλλά του συνόλου της Ελληνικής κοινωνίας, τόνισαν στις δηλώσεις .

  Για το λόγο αυτό κάλεσαν όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να πάρουν μέρος στην στάση εργασίας που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ την ιδία μέρα και να μετάσχουν στο συλλαλητήριο στις 12 το μεσημέρι στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ(ΝΟΜΑΡΧΙΑ).

Τέλος κάλεσαν το Εργατικό κέντρο και το σύνολο των συνδικαλιστικών και κοινωνικών φορέων, για την συμμέτοχη τους και την στήριξη του συλλαλητηρίου.

 

Δείτε Επίσης

Εθελοντική αιμοδοσία από τον ΕΕΣ Ιωαννίνων το Σάββατο 15/5 στα Παλιά Σφαγεία

Το Περιφερειακό Τμήμα Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού μαζί με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων, ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of