Πέμπτη , 7 Ιουλίου 2022
Αρχική / Συνεντεύξεις Ραδιοφώνου / ”Απο το Προμηθέα στον Ήφαιστο”…

”Απο το Προμηθέα στον Ήφαιστο”…

Φιλοξενούμενος σήμερα στην εκπομπή ”ό,τι πεις εσύ” (10.00-11.00) ο Αντώνης Ανδρουλιδάκης .Θα αναπτύξει το θέμα:”Από τον Προμηθέα στον Ήφαιστο” ή με άλλα λόγια από το Ναρκισσιστικό άτομο στο Μεθοριακό Κενό. Πρόκειται για μια μάλλον καινούργια σκέψη που επιχειρεί να ερμηνεύσει τον μετανεωτερικό μηδενισμό στον δυτικό-τουλάχιστον- κόσμο.
(Ο Αντώνης Ανδρουλιδάκης γεννήθηκε στη Σητεία της Κρήτης και ζει στην Αθήνα. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Έχει βραβευτεί από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρύθμισης για την καινοτομική μεθοδολογία του στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού. Η διδακτορική του διατριβή με θέμα τη Φιλοσοφία της Ανθρώπινης Εργασίας… απορρίφθηκε «πανηγυρικά». Μετά την παραίτηση του από τον Δημόσιο Τομέα, προώθησε τις αντιλήψεις εξανθρωπισμού της οργάνωσης της εργασίας και του Κοινοτισμού ως νέου πολιτισμικού προτύπου, με δεκάδες σεμινάρια, διαλέξεις και άρθρα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την προσωποκεντρική συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία, σαν Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης.)

Δείτε Επίσης

Κ.Νικολακόπουλος-Προέχει η δημόσια υγεία και όχι η ατομική μας επιθυμία.Η αριστερά είναι με την ζωή, δεν μπορεί να είναι με τον θάνατο.

Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])—–“Στην περίπτωση των μεταδοτικών ασθενειών δεν ισχύει το αυτεξούσιο του σώματος ,όπως αν έχουμε ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments