Παρασκευή , 25 Σεπτεμβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Συνεντεύξεις Ραδιοφώνου / ”Απο το Προμηθέα στον Ήφαιστο”…

”Απο το Προμηθέα στον Ήφαιστο”…

Φιλοξενούμενος σήμερα στην εκπομπή ”ό,τι πεις εσύ” (10.00-11.00) ο Αντώνης Ανδρουλιδάκης .Θα αναπτύξει το θέμα:”Από τον Προμηθέα στον Ήφαιστο” ή με άλλα λόγια από το Ναρκισσιστικό άτομο στο Μεθοριακό Κενό. Πρόκειται για μια μάλλον καινούργια σκέψη που επιχειρεί να ερμηνεύσει τον μετανεωτερικό μηδενισμό στον δυτικό-τουλάχιστον- κόσμο.
(Ο Αντώνης Ανδρουλιδάκης γεννήθηκε στη Σητεία της Κρήτης και ζει στην Αθήνα. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Έχει βραβευτεί από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρύθμισης για την καινοτομική μεθοδολογία του στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού. Η διδακτορική του διατριβή με θέμα τη Φιλοσοφία της Ανθρώπινης Εργασίας… απορρίφθηκε «πανηγυρικά». Μετά την παραίτηση του από τον Δημόσιο Τομέα, προώθησε τις αντιλήψεις εξανθρωπισμού της οργάνωσης της εργασίας και του Κοινοτισμού ως νέου πολιτισμικού προτύπου, με δεκάδες σεμινάρια, διαλέξεις και άρθρα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την προσωποκεντρική συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία, σαν Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης.)

Δείτε Επίσης

Ο Α.Βασιλείου για την “συνδιαχείριση” και “συνεκμετάλλευση” του Αιγαίου…

  Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—-Τα δεδομένα , τις μεθοδεύσεις και τις  ουσιαστικές διαστάσεις που καλύπτονται  από τις ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of