Δευτέρα , 24 Ιουνίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Απόηχος της εκδήλωσης “Αγάπης Λόγια”

Απόηχος της εκδήλωσης “Αγάπης Λόγια”

Οι κακές καιρικές συνθήκες, που επέβαλαν και την μεταφορά της εκδήλωσης στην αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας» δεν επέτρεψαν και σε μεγάλο αριθμό θεατών να παρακολουθήσουν μια εξαιρετική εκδήλωση – αφιέρωμα στο λυρικό τραγούδι την Τρίτη 16 Ιουλίου 2019.

Ο πιανίστας Δημήτρης Γιάκας,  μαζί με την μεσόφωνο Ειρήνη Καράγιαννη και τον βαρύτονο Χάρη Ανδριανό απέδωσαν με μοναδικό τρόπο ένα αφιέρωμα σε λυρικά τραγούδια και αποσπάσματα από όπερες και οπερέτες.

Στο μεγαλύτερο μέρος της συναυλίας οι ερμηνευτές τραγουδούσαν χωρίς μικρόφωνα, ανάμεσα στους θεατές, προκαλώντας τον ενθουσιασμό  και την συμμετοχή τους.

Μετά το τέλος της συναυλίας οι συντελεστές ανέφεραν ότι ήταν κρίμα που οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν στο κοινό των Ιωαννίνων να συμμετάσχει μαζικότερα στην εκδήλωση και τόνισαν ότι είναι στη διάθεσή της πόλης να επανέλθουν για νέα συναυλία.

Ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών, κ. Κωνσταντίνος Γκόγκος, ευχαρίστησε τους καλλιτέχνες και ευχήθηκε να δοθεί η δυνατότητα να επισκεφθούν και πάλι την πόλη, υπό καλύτερες κλιματικές συνθήκες.

 

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x