Δευτέρα , 2 Αυγούστου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Αθλητικά / Αρχαιρεσίες και νέο Δ.Σ. στον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων! Πρόεδρος επανεξελέγη ο Χρήστος Αλεξίου
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αρχαιρεσίες και νέο Δ.Σ. στον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων! Πρόεδρος επανεξελέγη ο Χρήστος Αλεξίου

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Γενική συνέλευση των μελών και έκτακτες αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου έγιναν το περασμένο Σάββατο στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων. Η διαδικασία διεξήχθη με υποδειγματικό τρόπο, γεγονός που, κατά γενική ομολογία, πιστώνεται στην παρουσία του κ. Γεώργιου Νικολαΐδη, του μοναδικού εν ζωή σήμερα από τα επτά ιδρυτικά μέλη του Ν.Ο.Ι. το 1954, ο οποίος με ομόφωνη απόφαση προήδρευσε της Γενικής Συνέλευσης του Ομίλου.

Το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο συνήλθε την Κυριακή και συγκροτήθηκε σε σώμα με την εξής σύνθεση: Πρόεδρος Χρήστος Αλεξίου, Αντιπρόεδρος Αντώνης Καραπέτσος, Γενικός Γραμματέας Δημήτριος Μήτταρης, Ταμίας Κων/νος Μόσχος, Έφορος Δημοσίων Σχέσεων Μάρθα Παλαιοπάνου και Μέλη Αθανάσιος Κιτσάκος, Νικόλαος Ντούσκος, Εβελίνα Ασπιώτη και Στέλιος Τσαμάτος.

Ο Πρόεδρος Ν.Ο.Ι.

Σε δήλωσή του μετά τη λήξη των διαδικασιών ο εκ νέου Πρόεδρος του Ν.Ο.Ι. Χρήστος Αλεξίου εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη σύνθεση του νέου Δ.Σ., τονίζοντας πως «το νεοεκλεγέν Συμβούλιο του Ομίλου μας είναι ανανεωμένο κατά 70% και αποτελείται από νέους ανθρώπους, όλοι τους καταξιωμένοι τόσο στην επαγγελματική όσο και στην επιστημονική τους διαδρομή, με διάθεση για δουλειά και για προσφορά καλών υπηρεσιών. Μάλιστα, τρία απ’ τα μέλη του καινούριου Δ.Σ. είναι και παλαιοί αθλητές του Ομίλου».

Δείτε Επίσης

Π.Μαρινάκης-(Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ)–Απαντήσεις για τον εμβολιασμό στο video της ΟΝΝΕΔ-“Εμβολιαζόμαστε με τον τρόπο που επιτάσσει η επιστήμη και κερδίζουμε πίσω τις ζωές μας”.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—  Μια  ακόμη  πρωτοβουλία  ,στα  πλαίσια της  συνολικής  καμπάνιας της  ΟΝΝΕΔ, για  τον εμβολιασμό ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of