Τρίτη , 28 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Πολιτισμός / Αυτή την Κυριακή έρχονται στη «Μουσική Κερασιά» οι Θραξ Πανκc. Συντονιστείτε στη 13:00 στους 98,7 ή στο www.dimotikoradiofono.gr

Αυτή την Κυριακή έρχονται στη «Μουσική Κερασιά» οι Θραξ Πανκc. Συντονιστείτε στη 13:00 στους 98,7 ή στο www.dimotikoradiofono.gr

Από: Εβίτα Θεοχάρη – Κάθε Κυριακή μεσημέρι, μία με δύο, σας καλωσορίζω στο καθιερωμένο, εβδομαδιαίο μας αντάμωμα… γύρω από τη «Μουσική Κερασιά». Στο χοροστάσι της καρδιάς μας ταξιδεύουμε όλοι παρέα στα μονοπάτια της ελληνικής μουσικής παράδοσης

Τραγούδια και σκοποί της δημοτικής ποίησης σας κρατούν συντροφιά για μία ολόκληρη ώρα…

Πλούσια η μουσικοχορευτική παράδοση στις διάφορες περιοχές της χώρας μας, για την οποία γίνεται κάθε Κυριακή λόγος, συχνά και με τη βοήθεια των εκλεκτών προσκεκλημένων! Μουσικοί, τραγουδιστές, χοροδιδάσκαλοι, διοικητικά μέλη Πολιτιστικών Συλλόγων, Καλλιτέχνες και πολλοί άλλοι, άνθρωποι με αγάπη για τη μουσική παράδοση και τον ελληνικό πολιτισμό γενικότερα, έρχονται στη «Μουσική Κερασιά» και καταθέτουν το μεράκι, το έργο τους.

Επίσης, στην εκπομπή παρουσιάζονται οι διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις, που λαμβάνουν χώρα σε περιοχές ανά την Ελλάδα, τα ήθη και έθιμά μας και φυσικά οι ελληνικές μουσικοχορευτικές παραδόσεις. 

 

Συντονιστείτε, λοιπόν, … κάθε Κυριακή λίγο μετά τη μία το μεσημέρι…

στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων…

– 98 και 7 – 

Μας ακούτε και από την ιστοσελίδα: www.dimotikoradiofono.gr.

 

Την Κυριακή αυτή, 27 Νοεμβρίου, φιλοξενείται στη «Μουσική Κερασιά»  μία μπάντα από τη Θράκη, που χαρακτηρίζει τις μουσικές της δημιουργίες ως «πανκοπανηγυροψυχεδέλεια». Ελάτε, λοιπόν, στην παρέα μας λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, για να ακούσετε τη συνέντευξη που παραχώρησαν αποκλειστικά στην εκπομπή μας σε ένα από τα ταξίδια τους στην Ήπειρο, για την πραγματοποίηση συναυλίας! Θα απολαύσετε φυσικά και τις όμορφες διασκευές δημοτικών τραγουδιών από τους ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC !

Ο Βάιος Χαρακοπίδης, ο Γιώργος Σταυρίδης και ο Παναγιώτης Γκίνης είναι τα μέλη αυτού του συγκροτήματος, που λόγω της αγάπης τους για τη δημοτική δημοτική της ιδιαίτερης πατρίδας τους και μέσα από την ενασχόλησή τους  και με άλλα είδη μουσικής, αποφάσισαν να εμπλουτίζουν τα δημοτικά τραγούδια με στοιχεία πανκ, ροκ και άλλα. Αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικό δείγμα της νέας γενιάς, η οποία ακολουθεί τα χνάρια της παράδοσης με φρέσκια ματιά!

Περισσότερες πληροφορίες και πιο πολύ μουσική από τους Θραξ Πανκc θα βρείτε στη σελίδα τους στο facebook: ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC 

httpssss://www.youtube.com/watch?v=F33MgcSJjCs

 

Περιμένω με μεγάλη χαρά τα σχόλιά σας!

Για να επικοινωνήσετε μαζί μου, εδώ

Για να μαθαίνετε όλα τα νέα της εκπομπής – αφιερώματα, συνεντεύξεις – , τα πολιτιστικά δρώμενα σε διάφορες περιοχές ανά την Ελλάδα – εκδηλώσεις, σεμινάρια, γλέντια – … για να διαβάζετε άρθρα αναφορικά με την μουσική μας παράδοση και φυσικά… για να ακούτε πολύ Ελληνική Δημοτική Μουσική… κάντε Like στη σελίδα της εκπομπής στο facebook: Μουσική Κερασιά!

Δείτε Επίσης

«Ιερά Οικ(ε)ία» στο Θερινό Μαντείο 2021

Μετά από την επιτυχημένη του λειτουργία (2018-19), το  Θερινό Μαντείο 2021 του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων επιστρέφει ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of