Δευτέρα , 25 Ιανουαρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Α.Γιογλή (πρόεδρος δικηγορικού συλλόγου Ιωαννίνων)-Να ανασυγκροτηθεί το συντονιστικό όργανο για τούς πρόσφυγες

Α.Γιογλή (πρόεδρος δικηγορικού συλλόγου Ιωαννίνων)-Να ανασυγκροτηθεί το συντονιστικό όργανο για τούς πρόσφυγες

γιογληΑπό Αγνή Βραβορίτου–Έκκληση στον  Δήμο Ιωαννιτών και στην Περιφέρεια  Ηπείρου να συμμετέχουν εκ νέου στο συντονιστικό όργανο για τα ζητήματα των προσφύγων της περιοχής με την ενεργή συμμετοχή και  του Δικηγορικού Συλλόγου – απηύθυνε με έμφαση σε δηλώσεις της στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννινων στην εκπομπή ” Εν Ιωαννίνοις” ( Αγν’η Βραβορίτου) η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννινων κ. Αναστασία Γιογλή.

Η κ. Α.Γιογλή  τόνισε ότι πρέπει να προσεγγιστεί το ολο θέμα με σοβαρότητα ενώ  καταδίκασε τα όσα συνέβησαν από τους υπεύθυνους του Κέντρου Προσφύγων Κατσικάς  οι οποίοι δεν επέτρεψαν στην επιτροπή του Δικηγορικού Συλλόγου να ενημερώσει τους πρόσφυγες για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις  τους.

Δείτε Επίσης

Μ.Κεφάλα-Το Πανεπιστήμιο πρέπει να είναι άσυλο ιδεών και όχι ανομίας –Οι παρεμβάσεις της για τον θεσμό του «ανταμώματος των Σαρακατσαναίων» και τον εκσυγχρονισμό των υποδομών στο τελωνείο της Κακαβιάς.

Από: Γιώργος  Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— «Νομίζω  ότι είναι  αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να εκφράσει μια διαφορετική   άποψη ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of