Παρασκευή , 17 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Αθλητικά / Α.Λιάγκου(ΠΥΡΡΟΣ ΑμεΑ)-Ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής,μου δίνει ώθηση να προσπαθώ-Παγκόσμιο ρεκόρ στον δίσκο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΑμεΑ

Α.Λιάγκου(ΠΥΡΡΟΣ ΑμεΑ)-Ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής,μου δίνει ώθηση να προσπαθώ-Παγκόσμιο ρεκόρ στον δίσκο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΑμεΑ

13599458_268267640199883_1114757757_nanuhΑπό:Γιώργος Γκόντζος– Για το παγκόσμιο ρεκόρ στο δίσκο,που πέτυχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΑμεΑ , και για την συμβολή του αθλητισμού στα ΑμεΑ,μίλησε η Ανθή Λιάγκου του συλλόγου ΠΥΡΡΟΣ ΑμεΑ Ιωαννίνων ,στην εκπομπή “ό,τι πεις εσύ”  (Γιώργος Γκόντζος ) στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων.

“Ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής, μου δίνει νόημα ,αξία ,παρά τις δυσκολίες ,με κάνει να νιώθω καλύτερος άνθρωπος, με βγάζει από το περιθώριο , μου δίνει ώθηση να προσπαθώ..” τόνισε η αθλήτρια.

Έστειλε μήνυμα ” να μη το βάζουν ποτέ κάτω” στα ΑμεΑ ,αναφέρθηκε στις επιτυχίες του ΠΥΡΡΟΥ στο πρωτάθλημα (7 χρυσά, 3 ασημένια,4 χάλκινα) ενώ σε ερώτηση για τις υποδομές στην πόλη των Ιωαννίνων για τα ΑμεΑ τόνισε πως   “δεν υπάρχουν σε όλα τα σημεία”. Ακούστε την συνέντευξη.

Δείτε Επίσης

Χ.Ματσούκας: (ΕΤΕΠ Τομέα Υγείας του Παιδιού):Ενδιαφερόμαστε πρώτα απ’ όλα για την ασφάλεια των φοιτητών , των εργαζόμενων και των δομών-Έχουμε σαν όπλο μας το εμβόλιο.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- “Ο κόσμος έχει κουραστεί , και οι φοιτητές και εμείς έχουμε κουραστεί στα ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of