Δευτέρα , 3 Μαΐου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Αθλητικά / Α.Λιάγκου(ΠΥΡΡΟΣ ΑμεΑ)-Ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής,μου δίνει ώθηση να προσπαθώ-Παγκόσμιο ρεκόρ στον δίσκο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΑμεΑ

Α.Λιάγκου(ΠΥΡΡΟΣ ΑμεΑ)-Ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής,μου δίνει ώθηση να προσπαθώ-Παγκόσμιο ρεκόρ στον δίσκο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΑμεΑ

13599458_268267640199883_1114757757_nanuhΑπό:Γιώργος Γκόντζος– Για το παγκόσμιο ρεκόρ στο δίσκο,που πέτυχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΑμεΑ , και για την συμβολή του αθλητισμού στα ΑμεΑ,μίλησε η Ανθή Λιάγκου του συλλόγου ΠΥΡΡΟΣ ΑμεΑ Ιωαννίνων ,στην εκπομπή “ό,τι πεις εσύ”  (Γιώργος Γκόντζος ) στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων.

“Ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής, μου δίνει νόημα ,αξία ,παρά τις δυσκολίες ,με κάνει να νιώθω καλύτερος άνθρωπος, με βγάζει από το περιθώριο , μου δίνει ώθηση να προσπαθώ..” τόνισε η αθλήτρια.

Έστειλε μήνυμα ” να μη το βάζουν ποτέ κάτω” στα ΑμεΑ ,αναφέρθηκε στις επιτυχίες του ΠΥΡΡΟΥ στο πρωτάθλημα (7 χρυσά, 3 ασημένια,4 χάλκινα) ενώ σε ερώτηση για τις υποδομές στην πόλη των Ιωαννίνων για τα ΑμεΑ τόνισε πως   “δεν υπάρχουν σε όλα τα σημεία”. Ακούστε την συνέντευξη.

Δείτε Επίσης

«Δεν το χρειάζεσαι; Χάρισέ το σε κάποιον που το έχει ανάγκη» κοινωνική δράση του ΟΚΠΑΠΑ

Ο «ΟΚΠΑΠΑ»με αγάπη και σεβασμό καλεί τους συμπολίτες να εκφράσουν την αλληλεγγύη και την συμπαράστασή ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of