Τρίτη , 20 Οκτωβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Βαγγέλης Αργύρης: “Κάποιοι έχουν μετατρέψει τη Βουλή σε καφενείο”

Βαγγέλης Αργύρης: “Κάποιοι έχουν μετατρέψει τη Βουλή σε καφενείο”

αργυρηςΟ κ. Βαγγέλης Αργύρης, πρώην Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μιλώντας σήμερα στο Δ/Ρ και στην εκπομπή ‘Στα σημεία των καιρών’ της Βίκυς Μιχέλη ανέφερε ότι «η έλλειψη σοβαρής πολιτικής αντιπαράθεσης μετέτρεψε τη Βουλή σε ένα καφενείο δυστυχώς».

Ο κ. Αργύρης τόνισε ότι «η δουλειά της ΠτΒ είναι να διευθύνει τις εργασίες και να μην σχολιάζει του πάντες και τα πάντα. Όταν δεν αρέσει κάτι στην Πρόεδρο κάθε φορά παίρνει θέση. Αυτό είναι έξω από κάθε δεοντολογία.»

Τέλος σχολίασε ότι «το ΠΑΣΟΚ πλήρωσε πολύ ακριβά το τίμημα για την εμμονή του, ότι δηλαδή αυτή τη στιγμή χρειάζεται μια εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης.»

Ακούστε το ηχητικό…

Δείτε Επίσης

Α.Συρίγος-(Βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ και Αν. Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής, Πάντειο Πανεπιστήμιο)-Να χρησιμοποιήσουμε το θέμα της επέκτασης των 12 μιλίων με πολύ μεγάλη προσοχή,να δούμε πως θα το εφαρμόσουμε στην πράξη.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— Αναλυτικά  στοιχεία που αφορούν  το Δίκαιο της Θάλασσας,και  το Διεθνές  Δίκαιο  σε συνάρτηση  ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of