Τρίτη , 18 Μαΐου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Βανδαλισμοί από αγνώστους στο Αρχοντικό Πυρσινέλλα.

Βανδαλισμοί από αγνώστους στο Αρχοντικό Πυρσινέλλα.

 

Από: Χάρης Δάφος–

Άγνωστοι κατά την διάρκεια της νύχτας κατέστρεψαν τον εορταστικό στολισμό στον προαύλιο χώρο του Αρχοντικού Πυρσινέλλα.

Οι εικόνες που άφησαν πίσω τους είναι πραγματικά αποκαρδιωτικές.

«Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια να δημιουργήσουμε μία όμορφη ατμόσφαιρα σε ένα ιστορικό σημείο της πόλης μας. Μία εικόνα για όλους τους συμπολίτες μας, τους επισκέπτες και κυρίως για τα παιδιά μας. Κάποιοι φαίνεται ότι είναι εθισμένοι στην καταστροφή. Εκφράζουμε την βαθιά μας λύπη για τις εικόνες που άφησαν πίσω τους», δηλώνει η Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΙ Χριστίνα Κωτσαντή.

Ο Δήμος Ιωαννιτών με όσα μέσα διέθετε και σε ασφυκτικό χρονικό πλαίσιο έκανε μία μεγάλη προσπάθεια να δώσει γιορτινή εικόνα στην πόλη.

Εκφράζει την θλίψη του για τις εικόνες καταστροφής στο Αρχοντικό Πυρσινέλλα όπως επίσης και για τους βανδαλισμούς του εορταστικού στολισμού σε άλλα σημεία της πόλης.

Ο Δήμος απευθύνεται στους πολίτες σημειώνοντας πως ο εορταστικός στολισμός όπως και όλοι οι δημόσιοι χώροι ανήκουν σ’ αυτούς. Ζητά λοιπόν και την δική τους συνδρομή στη διαφύλαξη τους και την προστασία τους.

 

Δείτε Επίσης

Ο Γιαννιώτης φοιτητής του ΕΜΠ Γιάννης Τζαχρήστας μιλά για την νέα του διάκριση σε διεθνή διαγωνισμό

Από: Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—-Ο Ιωάννης Τζαχρήστας, δευτεροετής φοιτητής της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΗΜΜΥ) του ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of