Κυριακή , 30 Ιουνίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Βράβευση του Δήμου Δωδώνης στα BRAVO SUSTAINABILITY AWARDS 2018

Βράβευση του Δήμου Δωδώνης στα BRAVO SUSTAINABILITY AWARDS 2018

 Ο Δήμος Δωδώνης βραβεύτηκε στην ετήσια εκδήλωση BRAVO 2018, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2018, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η υποψήφια δράση του Δήμου συγκαταλέγεται ανάμεσα στις υποψηφιότητες των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία μέσα από τη διαδικασία Διαλόγου του Θεσμού, με τη συμμετοχή 9.250 Ενεργών Πολιτών και 130 Κοινωνικών Εταίρων που συμμετείχαν στις Επιτροπές Αξιολόγησης.

Ο Δήμος Δωδώνης συμμετείχε με την υποβολή 2 δράσεων: το έργο «MileSTONES – Κοινές δράσεις για την ανάδειξη και προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς στη διασυνοριακή περιοχή Ελλάδας – Αλβανίας, με έμφαση στα αρχαία θέατρα Φοινίκης και Δωδώνης» και το Ομαδο-αναλυτικό συμπόσιο Αρχαίας Δωδώνης.

Η βράβευση αφορά την κατηγορία Bravo Market και η ανάδειξη της δράσης που υποβλήθηκε, έγινε ανάμεσα σε 246 πρωτοβουλίες/πρακτικές που συμμετείχαν στα φετινά βραβεία.

Ο θεσμός BRAVO 2018 αποτελεί τον μεγαλύτερο Κοινωνικό Διάλογο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη που αναπτύσσεται στη χώρα μας και με τη συμμετοχή του, ο Δήμος Δωδώνης, προσπαθεί να συμβάλλει στην προσπάθεια που γίνεται με  τη συνεργασία της Πολιτείας, των Φορέων, των Επιχειρήσεων, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Κοινωνίας Πολιτών για τη Δημιουργία της ΕΛΛΑΔΑΣ του ΑΥΡΙΟ.

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x