Τρίτη , 4 Αυγούστου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Β.Γοργόλης: Αίτημα η γενική και ουσιαστική μείωση των αντικειμενικών αξιών κατοικιών και καταστημάτων, τουλάχιστον στο 25%.

Β.Γοργόλης: Αίτημα η γενική και ουσιαστική μείωση των αντικειμενικών αξιών κατοικιών και καταστημάτων, τουλάχιστον στο 25%.

HPIM2079[1]Από:Γιώργος Γκόντζος .Τους λόγους για τους οποίους η Περιφέρεια Ηπείρου εξέφρασε την κατηγορηματική της αντίθεση στο ενδεχόμενο αύξησης των αντικειμενικών αξιών στην Ήπειρο,στην  αρμόδια Επιτροπή του Άρθρου 41 του Ν. 1249/82 που συνεδρίασε πρόσφατα στην Πάτρα ανέλυσε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Βασίλης Γοργόλης που εκπροσώπησε την Περιφέρεια στην συγκεκριμένη συνεδρίαση ,μιλώντας στην εκπομπή  “ό,τι πεις εσύ” (Γιώργος Γκόντζος) .Στην τοποθέτησή του, μεταφέροντας και τις θέσεις Δήμων της Ηπείρου, τόνισε ότι με δεδομένη την οικονομική κρίση και την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η αγορά ακινήτων, είναι απαραίτητη και απόλυτα δικαιολογημένη η  γενική και ουσιαστική  μείωση των αντικειμενικών αξιών κατοικιών και καταστημάτων, που θα πρέπει να ανέλθει  τουλάχιστον  στο 25%.

Ακούστε την συνέντευξη

 

Δείτε Επίσης

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ ΑΡΤΑΣ-Κρύβουν την συμφωνία τους…..

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)– Σε ανακοίνωση της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ ΑΡΤΑΣ- ΓΙΑ ΤΗΝ ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of