Σάββατο , 19 Ιουνίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Β.Κόκκαλης(ΑΝ.ΕΛΛ)-Η συγκυβέρνηση συνεχίζεται κανονικότατα

Β.Κόκκαλης(ΑΝ.ΕΛΛ)-Η συγκυβέρνηση συνεχίζεται κανονικότατα

 

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— « Η συγκυβέρνηση συνεχίζεται κανονικότατα».Με αυτή τη φράση σχολίασε τις εξελίξεις όσον αφορά τις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛΛ. ο Βασίλειος Κόκκαλης βουλευτής των ΑΝ.ΕΛΛ Λάρισας και Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σε συνέντευξη στην εκπομπή “ό,τι πεις εσύ” (Γιώργος Γκόντζος), στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων.

Τόνισε ότι «είναι απολύτως φυσιολογικό να υπάρχουν διαφωνίες σε ένα συνασπισμό κομμάτων τα οποία είναι διαφορετικά» ,σημείωσε ότι η θέση των ΑΝ.ΕΛΛ για το θέμα της ονομασίας ήταν γνωστή από το 2012 και από το 2015 όταν συγκροτήθηκε η συγκυβέρνηση, ανέφερε ότι « ο πρωθυπουργός δεν το επινόησε το πρόβλημα ,αλλά το βρήκε και θέλει να το επιλύσει» και υπογράμμισε πως υπάρχει μια διαφορετική προσέγγιση από τους ΑΝ.ΕΛΛ.

Σε άλλο σημείο ανέφερε πως υπάρχουν για διάφορα θέματα διαφορετικές προσεγγίσεις από βουλευτές των δύο κομμάτων,τόνισε πως στην πρόσφατη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝ.ΕΛΛ. διατυπώθηκε η άποψη πως θα υπάρχει απάντηση σε κάθε διαφωνία και  πρόσθεσε πως «πρέπει να πέσουν οι τόνοι από όλες τις πλευρές”

Έκανε λόγο για τον «πρωταρχικό στόχο της συγκυβέρνησης , να σταθεί  η Ελλάδα στα πόδια της μετά την έξοδο από τα μνημόνια» και εκτίμησε ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας.Τέλος χαρακτήρισε την αποχώρηση της αντιπολίτευσης από την διαδικασία που αφορά το σκάνδαλο NOVARTIS , «προσχηματική και για λόγους επικοινωνιακούς»

Ακούστε την συνέντευξη https://www.youtube.com/watch?v=dGYAYuGFDQk

 

Δείτε Επίσης

Ευχές από Μ. Ελισάφ για τους υποψηφίους των πανελλαδικών

Με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ εύχεται σε όλους ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of