Παρασκευή , 2 Ιουνίου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / “Γιάννενα Νέα Εποχή”:Επίσκεψη στο Κουτσελιό, παρουσίαση υποψηφίων

“Γιάννενα Νέα Εποχή”:Επίσκεψη στο Κουτσελιό, παρουσίαση υποψηφίων

Σε ανακοίνωση της παράταξης “Γιάννενα Νέα Εποχή” αναφέρονται τα εξής:

“Μία ιδιαίτερα εποικοδομητική συνάντηση και συζήτηση με τους κατοίκους του Κουτσελιού είχε ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» και υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ.

Ο κ. Ελισάφ παρουσίασε τις προγραμματικές θέσεις της παράταξης επισημαίνοντας ιδιαίτερα την ανάγκη ενίσχυσης των Συμβουλίων στις Κοινότητες με αρμοδιότητες αλλά και πόρους ώστε να αντιμετωπίζουν άμεσα και αποτελεσματικά τα μικρά προβλήματα που ανακύπτουν κι άπτονται συνήθως της καθημερινότητας των πολιτών.

Παράλληλα είχε την δυνατότητα να συζητήσει τα ζητήματα που τέθηκαν και απασχολούν το χωριό και συγκεκριμένα την αύξηση των αιθουσών διδασκαλίας του δημοτικού σχολείου, την κατασκευή νηπιαγωγείου και τη δημιουργία ψυχαγωγικού πάρκου.

Ο κ. Ελισάφ παρουσίασε τους υποψηφίους της Κοινότητας. Πρόκειται για μία δυνατή ομάδα νέων ατόμων που ζουν και εργάζονται στον τόπο τους. Όπως είπε όλοι συστρατεύονται στην μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε τον Οκτώβριο και ολοκληρώνεται στις 2 Ιουνίου με μοναδικό σκοπό να οδηγήσει το δήμο σε μία νέα εποχή και να τον καταστήσει υπόδειγμα λειτουργίας.

Υποψήφιοι στην Κοινότητα Κουτσελιού είναι οι:

  1. ΒΑΪΤΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
  2. ΒΛΑΧΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
  3. ΜΠΑΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
  4. ΠΑΣΧΑΛΗ ΕΥΤΕΡΠΗ
  5. ΠΗΧΑ ΜΑΡΙΝΑ
  6. ΤΖΙΤΖΙΛΩΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”

Δείτε Επίσης

Ο Γιάννης Πλούταρχος στο Θέατρο Ε.Η.Μ.

Σταθερά αγαπημένος του κοινού για περισσότερο από δύο δεκαετίες, ερμηνευτής που ξεχώρισε στη γενιά του ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments