Παρασκευή , 5 Ιουλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / “Γιάννενα Νέα Εποχή”:Επίσκεψη στο Πέραμα, οι δεσμεύσεις για την Νέα Εποχή

“Γιάννενα Νέα Εποχή”:Επίσκεψη στο Πέραμα, οι δεσμεύσεις για την Νέα Εποχή

Σε ανακοίνωση της παράταξης “Γιάννενα Νέα Εποχή” αναφέρονται τα εξής:

“Με τους κατοίκους της Κοινότητας Περάματος συναντήθηκε και συζήτησε ο υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ καθώς και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή».

Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και ο διάλογος που αναπτύχθηκε ανέδειξε τα προβλήματα της περιοχής αλλά και τις αγωνίες των κατοίκων που διαπιστώνουν ότι η περιοχή τους υποβαθμίζεται.

Το λιμανάκι παραμένει ουσιαστικά ένας χώρος που δεν αξιοποιήθηκε παρά τα έργα που έγιναν και τα χρήματα που δαπανήθηκαν ενώ και τα προβλήματα καθημερινότητας εξακολουθούν να ταλαιπωρούν τους κατοίκους.

Ο κ. Ελισάφ παρουσίασε τις βασικές αρχές του προγράμματος της παράταξης καθώς και τις συγκεκριμένες δεσμεύσεις για την περιοχή του Περάματος.

Υπογράμμισε με έμφαση ότι το Πέραμα θα πρέπει να καταστεί ένας τουριστικός προορισμός στο λεκανοπέδιο που θα δώσει ώθηση στην τοπική οικονομία και επιχειρηματικότητα.

Στις δεσμεύσεις της παράταξης περιλαμβάνονται η βελτίωση του οδικού δικτύου, των πεζοδρομίων, του φωτισμού και της καθαριότητας, η αναμόρφωση των πλατειών και της εισόδου του Περάματος, η αξιοποίηση της παραλίμνιας περιοχής και η επικοινωνία με τον Μώλο σε περιόδους αυξημένης τουριστικής κίνησης και ο εκσυγχρονισμός των παιδικών χαρών.

Ο κ. Ελισάφ υπογράμμισε ότι είναι επιβεβλημένο να αποκατασταθεί το έργο στο λιμανάκι ώστε να γίνει ένας λειτουργικός χώρος για τους πολίτες, ένας πόλος αναψυχής και αθλητισμού.

Δεσμεύτηκε για την ενίσχυση των πολιτιστικών δραστηριοτήτων σε όλη την δημοτική ενότητα με επίκεντρο την αίθουσα «Πετροχείλου» και σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς της περιοχής.”

Δείτε Επίσης

Τριήμερο δράσεων Αστρονομίας στα Ιωάννινα 11-13 Απριλίου 2024

Επιμόρφωση εκπαιδευτικών και Δραστηριότητες για το ευρύ κοινό Ηράκλειο Κρήτης, 1η Απριλίου 2024. Το Ινστιτούτο ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x