Τρίτη , 2 Ιουλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / “Γιάννενα Νέα Εποχή”:Επισκέψεις σε Αμπελιά, Μανωλιάσα και Μπιζάνι

“Γιάννενα Νέα Εποχή”:Επισκέψεις σε Αμπελιά, Μανωλιάσα και Μπιζάνι

Σε ανακοίνωση της παράταξης “Γιάννενα Νέα Εποχή” αναφέρονται τα εξής:

“Με επισκέψεις στην Αμπελιά, την Μανωλιάσα και το Μπιζάνι συνεχίστηκε η πορεία προς τις εκλογές της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή». Ο υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι είχαν την δυνατότητα να συνομιλήσουν με τους κατοίκους των χωριών, να ακούσουν τα προβλήματά τους και να αναλύσουν τις βασικές προτάσεις της παράταξης για την επόμενη τετραετία.Ο κ. Ελισάφ στις συναντήσεις αυτές τόνισε ότι στη νέα εποχή δεν θα υπάρχουν περιοχές διαφορετικών ταχυτήτων. Βασική αρχή είναι η ενίσχυση των συμβουλίων των Κοινοτήτων με αρμοδιότητες και πόρους ώστε επί τόπου να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά προβλήματα καθημερινότητας.

Στη Μανωλιάσα τα βασικά αιτήματα που τέθηκαν από τους κατοίκους αφορούσαν στην ανάγκη νέας γεώτρησης για την ύδρευση του χωριού, στη βελτίωση του οδικού δικτύου και στην αξιοποίηση του παλιού δημοτικού σχολείου.

Στην Αμπελιά οι κάτοικοι έθεσαν το αίτημα της κατασκευής γηπέδου μπάσκετ, της αντιπλημμυρικής θωράκισης και προστασίας, της αναβάθμισης του Πνευματικού Κέντρου και του εκσυγχρονισμού του γηπέδου ενώ εκτενής συζήτηση έγινε για την ένταξη στο σχέδιο πόλης.

Στο Μπιζάνι η συζήτηση επικεντρώθηκε στην αξιοποίηση των οχυρών και στην διασύνδεσή τους με άλλους ιστορικούς χώρους στην ευρύτερη περιοχή.

Ο κ. Ελισάφ επεσήμανε ότι ο δίαυλος επικοινωνίας με τους κατοίκους θα είναι ανοιχτός καθώς υποχρέωση κάθε δημοτικής αρχής είναι να ακούει τους πολίτες, να αφουγκράζεται τις ανάγκες τους και να απαντά στα δίκαια αιτήματά τους.”

Δείτε Επίσης

Τριήμερο δράσεων Αστρονομίας στα Ιωάννινα 11-13 Απριλίου 2024

Επιμόρφωση εκπαιδευτικών και Δραστηριότητες για το ευρύ κοινό Ηράκλειο Κρήτης, 1η Απριλίου 2024. Το Ινστιτούτο ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x