Τρίτη , 12 Νοέμβριος 2019
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / «Γιάννενα Νέα Εποχή»: Επίσκεψη στο ΚΕΘΕΑ Ήπειρος

«Γιάννενα Νέα Εποχή»: Επίσκεψη στο ΚΕΘΕΑ Ήπειρος

Σε ανακοίνωση της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» αναφέρονται τα εξής:

«Το ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ επισκέφθηκε ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» Μωυσής Ελισάφ, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και υποψήφιοι σύμβουλοι της Κοινότητας Ιωαννίνων.

Ο κ. Ελισάφ συζήτησε με τους επιστημονικά υπεύθυνους του ΚΕΘΕΑ Ήπειρος, ενημερώθηκε για την σημαντική προσφορά τους στην περιοχή και είδε τους χώρους όπου αναπτύσσεται η δομή.

Αφουγκράστηκε τους προβληματισμούς των μελών της Κοινότητας που δίνουν έναν μεγάλο αγώνα για την απεξάρτηση και την επανένταξη στην κοινωνία. Το βασικότερο πρόβλημα που τέθηκε είναι αυτό της επαγγελματικής και εργασιακής τους αποκατάστασης, μια παράμετρος κρίσιμη για την ολοκλήρωση της θεραπείας. Μέχρι σήμερα η μοναδική δυνατότητα απασχόλησης που έχουν είναι μέσα από προγράμματα του ΟΑΕΔ, κυρίως με δίμηνες συμβάσεις και χωρίς καμία μοριοδότηση.

Ο κ. Ελισάφ ευχαρίστησε για την υποδοχή και  την ενημέρωση που είχε, τους συνεχάρη για την προσπάθεια που κάνουν και τον αγώνα που δίνουν ώστε να οργανώσουν εκ νέου τη ζωή τους και δήλωσε ότι θα υποστηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο την δομή και τα μέλη της.»

Δείτε Επίσης

Στην Διεθνή Έκθεση PHILOXENIA 2019 ο Δήμος Ηγουμενίτσας

Στην ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων και της συνολικής προβολής του τουριστικού του προϊόντος προχώρησε ο ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

avatar
  Subscribe  
Notify of