Παρασκευή , 22 Οκτωβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / «Γιάννενα Νέα Εποχή»: Κύκλος επικοινωνίας με τις παρατάξεις. Οι πολίτες ορίζουν τη νέα εποχή

«Γιάννενα Νέα Εποχή»: Κύκλος επικοινωνίας με τις παρατάξεις. Οι πολίτες ορίζουν τη νέα εποχή

Σε ανακοίνωση της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» αναφέρονται τα εξής:

Σε κλίμα αισιοδοξίας συνήλθε το βράδυ της Δευτέρας η ολομέλεια της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή». Περισσότεροι από διακόσιοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και υποψήφιοι στις κοινότητες έκαναν την εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος επισημαίνοντας ότι ο κεντρικός στόχος που ήταν η είσοδος στο δεύτερο γύρο των εκλογών έχει επιτευχθεί.
Η παράταξη που συγκροτήθηκε μέσα από συνεργασίες ανθρώπων με διαφορετική πολιτική αφετηρία και πορεύθηκε χωρίς καμία καθοδήγηση ή κομματική στήριξη, είναι η πρωταγωνίστρια της εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής και διεκδικεί να αποτελέσει την δύναμη προόδου για το Δήμο Ιωαννιτών.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ υπογράμμισε ότι εν όψει του δεύτερου γύρου η παράταξη πορεύεται με ενότητα, απευθύνεται στο σύνολο της κοινωνίας και διεκδικεί την ψήφο όλων στη βάση του προγράμματός της για τη νέα εποχή στα Γιάννενα.
Τα μηνύματα αυτά μετέφερε στα μέσα ενημέρωσης εκ μέρους της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» η Αφροδίτη Κάππη συγχαίροντας δημόσια όλες τις παρατάξεις για το υψηλό επίπεδο του προεκλογικού αγώνα. Όλες έχουν λόγο και ρόλο στο Δημοτικό Συμβούλιο. Με υπευθυνότητα, με σύνεση, με σχέση ισοτιμίας θα πορευτούμε μαζί τους.
«Ο υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ ήδη έχει ανοίξει κύκλο επικοινωνίας με όλους τους υποψηφίους δημάρχους», σημείωσε η κ. Κάππη.
Η παράταξη απευθύνεται στην κοινωνία, σε όλους τους πολίτες.
Η συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής είναι κρίσιμη. Με την ψήφο τους θα ορίσουν το μέλλον της πόλης. Θα αποφασίσουν για τα Γιάννενα της επόμενης τετραετίας.
Το δίλημμα της δεύτερης Κυριακής:
«Συμβιβαζόμαστε με την στασιμότητα ή κάνουμε άλμα προόδου;
Παραμένουμε στο παρελθόν ή κερδίζουμε το μέλλον;
Αποθεώνουμε το πελατειακό σύστημα διακυβέρνησης ή βαδίζουμε με δικαιοσύνη και υπευθυνότητα;
Μένουμε στο παλιό και ξεπερασμένο ή δημιουργούμε έναν δήμο σύγχρονο κι ευρωπαϊκό;
Την Κυριακή αποφασίζουμε…
Ποιά πόλη θέλουμε, ποιόν δήμαρχο θέλουμε
Την Κυριακή τα Γιάννενα επιλέγουν!
Μαζί με τον Μωυσή!»

Δείτε Επίσης

Ο.Βλαχονικολός-Όταν σωπαίνουμε μεγαλώνει στα Πανεπιστήμια το τέρας του αυταρχισμού

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- Τις στιγμές της επίθεσης εναντίον του εντός του Πανεπιστημίου,τις απόψεις του για αρνητικά ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of