Δευτέρα , 20 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / “Γιάννενα Νέα Εποχή”: Συνάντηση με τον Ορειβατικό Σύλλογο

“Γιάννενα Νέα Εποχή”: Συνάντηση με τον Ορειβατικό Σύλλογο

Σε ανακοίνωση της παράταξης “Γιάννενα Νέα Εποχή” αναφέρονται τα εξής:
“Με τον Πρόεδρο του Ορειβατικού Συλλόγου Ιωαννίνων κ. Γιώργο Μπούτζα και τον ταμία κ. Δημήτρη Μπίνα συναντήθηκε ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» Μωυσής Ελισάφ και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν κυρίως στην ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και του Ορειβατικού Συλλόγου.

Επισημάνθηκε ιδιαίτερα η ανάγκη για την χάραξη, την σήμανση και τον καθαρισμό ορειβατικών και πεζοπορικών διαδρομών στο περιαστικό δάσος της πόλης, ένα έργο που μπορεί να υλοποιηθεί με την συνεργασία του Δήμου, του Ορειβατικού Συλλόγου και των πολιτιστικών συλλόγων. Ανάλογες δράσεις μπορούν να υλοποιηθούν και στις δημοτικές ενότητες Παμβώτιδας, Περάματος και Μπιζανίου. Ενδεικτικά διαδρομές μπορούν να χαραχθούν στις περιοχές Αράχθου, Δρίσκου, Δουρούτης, Κοσμηράς, Μανωλιάσσας και Μιτσικελίου.

Στην συνάντηση συζητήθηκε ακόμη η δυνατότητα για την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων πεζοπορίας – ορειβασίας για μαθητές σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Α΄/θμιας και Β΄/θμιας Εκπαίδευσης.”

Δείτε Επίσης

Ι.Κολοβού-.Οι εποχές γεννάνε μεγάλους ανθρώπους ,αλλά και οι μεγάλοι άνθρωποι καθορίζουν τις εποχές

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— “Είναι κάποιος μεγάλος.Αληθινά μεγάλος.Ακολουθώ αυτό που λέει ,να αγγίξει την αλήθεια και ακολουθώ ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of