Παρασκευή , 17 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / “Γιάννενα Τώρα” :Απαράδεκτη η ύπαρξη τριών διοδίων, αθροιστικά, στην Εγνατία Οδό και την Ιόνια Οδό, στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων

“Γιάννενα Τώρα” :Απαράδεκτη η ύπαρξη τριών διοδίων, αθροιστικά, στην Εγνατία Οδό και την Ιόνια Οδό, στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων

imageΑπό:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—Σε ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης “Γιάννενα Τώρα” για τις  αποφάσεις αναφορικά με τους σταθμούς διοδίων της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων τονίζονται τα εξής:

“Η Δημοτική Παράταξη «Γιάννενα Τώρα» θεωρεί απαράδεκτη την ύπαρξη τριών διοδίων, αθροιστικά, στην Εγνατία Οδό και την Ιόνια Οδό, στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων. Θεωρούμε ότι πρόκειται για κατάφωρη αδικία προς τους Γιαννιώτες και τις Γιαννιώτισσες που είναι υποχρεωμένοι να μετακινούνται συχνά, ακόμη και σε καθημερινή βάση. Υπενθυμίζουμε ότι αρκετοί κάτοικοι των Ιωαννίνων εξυπηρετούν τις άλλες περιοχές της Περιφέρειας Ηπείρου, όπως πχ γιατροί, καθηγητές, δάσκαλοι, μηχανικοί, έμποροι και πολλά ακόμη επαγγέλματα, χωρίς των οποίων την απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών, η Ήπειρος μπορεί να αντιμετωπίσει, κατά τόπους, μακροπρόθεσμα προβλήματα.

Ζητούμε, ρητά και κατηγορηματικά, από τις υπεύθυνες Αρχές, εθνικές, περιφερειακές και τοπικές, να αποφασίσουν ή να πιέσουν ώστε τα διόδια να γίνουν αναλογικά και να υπάρχει μόνο μία στάση διοδίων της Εγνατίας Οδού σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων. Αποδοκιμάζουμε την απόφαση του κ. Σπίρτζη για τους σταθμούς διοδίων στην Εγνατία Οδό που οδήγησε στην άνιση μεταχείριση Ελλήνων πολιτών, διαχωρίζοντας τους κατοίκους του Μετσόβου και της Θεσπρωτίας, από αυτούς των Ιωαννίνων, και ζητούμε την αναθεώρησή τους. Τέλος, ζητούμε τη μείωση του κόστους των διοδίων για την Ιόνια Οδό, η οποία, επίσης, δυσχεραίνει την επικοινωνία των Ιωαννίνων με την Άρτα και τη Δυτική Ελλάδα.”

Δείτε Επίσης

Χ.Ματσούκας: (ΕΤΕΠ Τομέα Υγείας του Παιδιού):Ενδιαφερόμαστε πρώτα απ’ όλα για την ασφάλεια των φοιτητών , των εργαζόμενων και των δομών-Έχουμε σαν όπλο μας το εμβόλιο.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- “Ο κόσμος έχει κουραστεί , και οι φοιτητές και εμείς έχουμε κουραστεί στα ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of