Δευτέρα , 26 Αύγουστος 2019
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / «Γιάννενα Τώρα»: Επισκέφθηκε την Περιφέρεια Ηπείρου και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

«Γιάννενα Τώρα»: Επισκέφθηκε την Περιφέρεια Ηπείρου και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Σε ανακοίνωση της παράταξης «Γιάννενα Τώρα» αναφέρονται τα εξής:

Εντατικά συνεχίζει τις δραστηριότητες της η δημοτική παράταξη «Γιάννενα Τώρα»:

Προχθές Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 κλιμάκιο υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων και ο επικεφαλής της παράταξης κ. Άρης Μπαρτζώκας επισκέφθηκαν διευθύνσεις και τμήματα της περιφέρειας Ηπείρου, ενώ ακολούθησε συνάντηση σε εξαιρετικό κλίμα με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη.

Η παράταξη αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στην αγαστή συνεργασία μεταξύ των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης α’ & β’ βαθμού και πιστεύει ότι όταν οι φορείς συνεργάζονται βελτιώνεται η ποιότητα ζωής των πολιτών.

Χθες Τρίτη 21 Μαΐου 2019, κλιμάκιο υποψηφίων της παράταξης και ο επικεφαλής κ. Α. Μπαρτζώκας -εν ενεργεία καθηγητής του Πανεπιστημίου- επισκέφθηκαν το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων όπου είχαν ενημερωτική συνάντηση με τον Αντιπρύτανη κ. Σ. Γεωργάτο.

Η παράταξη Γιάννενα Τώρα θεωρεί ότι η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι «συνδεδεμένη» με τα πνευματικά Ιδρύματα, όπως τα Πανεπιστήμια, να μεριμνά για τη σύνδεση της εκπαίδευσης με την Κοινότητα αλλά και να επενδύει στη σχέση της με το Πανεπιστήμιο, ως φορέα καινοτομίας και τεχνογνωσίας.

Η παράταξη «Γιάννενα Τώρα» είναι η μοναδική η οποία στα προηγούμενα χρόνια και σε μη προεκλογικό χρόνο έχει διοργανώσει ημερίδες και εκδηλώσεις για φλέγοντα θέματα της πόλης, όπου μεταξύ άλλων, δυναμικό παρών έδωσαν και καθηγητές του Πανεπιστημίου μας με τις γόνιμες τοποθετήσεις – εισηγήσεις τους.

Με την ευκαιρία, τονίζεται ότι η παράταξη «Γιάννενα Τώρα» έχει καταθέσει άκρως ενδιαφέρουσες προτάσεις ενίσχυσης της συνεργασίας των δύο φορέων, όπως η καθιέρωση δημοτικού βήματος για τους φοιτητές, ίδρυση μουσείου επιστημών, κα.

Οι επισκέψεις και οι περιοδείες συνεχίζονται σύμφωνα με τον προγραμματισμό της παράταξης.

Δείτε Επίσης

Νέο ωράριο λειτουργίας για το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας και τον Αρχαιολογικό χώρο Γιτάνων

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας σας ενημερώνει ότι από τη Δευτέρα, 26.08.2019, το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

avatar
  Subscribe  
Notify of