Κυριακή , 12 Ιουλίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Γιάννενα Τώρα: “Καλούμε την Αντιπολίτευση να αποδείξει στην πράξη το ενδιαφέρον της για την πόλη μας.”

Γιάννενα Τώρα: “Καλούμε την Αντιπολίτευση να αποδείξει στην πράξη το ενδιαφέρον της για την πόλη μας.”

Η Δημοτική Παράταξη «Γιάννενα Τώρα» συμμετέχει στη σύμπραξη για τη διοίκηση του Δήμου με σκοπό να βοηθήσει στην επίλυση των μεγάλων προβλημάτων της πόλης, βάζοντας και αυτή ένα μικρό λιθαράκι με τα στελέχη και τις ιδέες της. Μόλις ένα μήνα μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής, εκφράζει τη βαθιά λύπη της για την ένταση, τις μεθόδους και τις εκφράσεις που χρησιμοποιούν οι Παρατάξεις της Αντιπολίτευσης. Θεωρεί ό,τι η έντονα διχαστική και πολωτική συμπεριφορά τους έχει σαν αποτέλεσμα, μόνοι ζημιωμένοι να είναι οι πολίτες.

Υπενθυμίζει ό,τι στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή δόθηκε πολύμηνη «περίοδος χάριτος», όπως άλλωστε συνηθίζεται! Υπενθυμίζει ότι το 2014 όλα τα Διοικητικά Συμβούλια των Οργανισμών του Δήμου ψηφίστηκαν ομόφωνα. Υπενθυμίζει επίσης ό,τι η προηγούμενη διοίκηση είχε το 33,2% των ψήφων και 27 Δημοτικούς Συμβούλους, ενώ η σημερινή έχει το 39,1% των ψήφων, αν προσθέσουμε τα ποσοστά των τριών Παρατάξεων που συμπράττουν, και μόνο 20 Συμβούλους.

Καλούμε την Αντιπολίτευση να αποδείξει στην πράξη το ενδιαφέρον της για την πόλη μας. Ας αφήσει τη νέα Δημοτική Αρχή να εφαρμόσει το πρόγραμμά της αφού ο Δήμαρχος εξελέγη στο δεύτερο γύρο απ’ ευθείας από το λαό. Τέλος, σε σχέση με κάποιες αναφορές περί συναλλαγών απαντάμε ό,τι κρίνουν «εξ ιδίων τα αλλότρια»!

Δείτε Επίσης

«Αριστερή Παρέμβαση στα Γιάννενα»: “Η δημοτική αρχή κρύβεται και φοβάται”

Με ανακοίνωσή της η «Αριστερή Παρέμβαση στα Γιάννενα» τονίζει: “Η τελευταία εξέλιξη της ουσιαστικής κατάργησης ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of