Δευτέρα , 17 Φεβρουαρίου 2020
Αρχική / Επικαιρότητα / Γιάννης Βρούτσης: “Εμείς στηρίζουμε τη συμφωνία”

Γιάννης Βρούτσης: “Εμείς στηρίζουμε τη συμφωνία”

broytshsΟ βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ, κ. Γιάννης Βρούτσης, μίλησε σήμερα στο Δ/Ρ και στην εκπομπή ‘Στα σημεία των καιρών’ (Βίκυ Μιχέλη)τονίζοντας ότι υπάρχουν προβλήματα τα οποία είναι μπροστά μας. «Δυστυχώς πληρώνουμε μία μοίρα της χώρας, κατά την οποία όχι μόνο κυριαρχεί η λαϊκή πολιτική ΑΝΕΛ-ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στις δύσκολες στιγμές δεν υπάρχουν  οι σωστές αποφάσεις. Η διαπραγμάτευση ξεκίνησε δέκα μέρες πριν όταν ο Αλέξης Τσίπρας πέταξε λευκή πετσέτα. Εμείς ως ΝΔ στηρίζουμε τη συμφωνία  και στέλνουμε το μήνυμα στο εξωτερικό.»

Ο κ. Βρούτσης υποστήριξε ότι η νέα κυβέρνηση μετά τον ανασχηματισμό ούτε θέλει, ούτε μπορεί να ανταποκριθεί στα δύσκολα που έχει μπροστά της ενώ σχολίασε και τον «επικοινωνιακό αντιπερισπασμό» του Πάνου Καμμένου.

Τέλος τάχθηκε υπέρ του κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά «μας έχει όλους εκπλήξει ευχάριστα». Μιλώντας στο Δ/Ρ, τόσο ο ίδιος όσο και αρκετοί άλλοι θέτουν ως προτεραιότητα το καλό της Ελλάδας και ως εκ τούτου και δεδομένου ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης «τα πάει μια χαρά», δεν απορρέει από πουθενά ότι επίκειται εκλογές για ανάδειξη νέου αρχηγού στο κόμμα.

Ακούστε το ηχητικό…

 

Δείτε Επίσης

Ο Κωνσταντίνος Γάτσιος-στο Δ/Ρ «Βάρβαρη παραχάραξη της πρόσφατης ιστορίας του τόπου»

Από: Βίκυ Μιχέλη– Ο Κωνσταντίνος Γάτσιος  καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, πρύτανης την κρίσιμη περίοδο ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of