Δευτέρα , 18 Ιανουαρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Γιάννης Μοίρας (Γ.Γ. ΑΝΕΛ): «Δεν δικαιούνται να ομιλούν κάποια πολιτικά… ζόμπι για λάθη της συγκυβέρνησης στο προσφυγικό…»

Γιάννης Μοίρας (Γ.Γ. ΑΝΕΛ): «Δεν δικαιούνται να ομιλούν κάποια πολιτικά… ζόμπι για λάθη της συγκυβέρνησης στο προσφυγικό…»

mediadefaultimagesimg_24770Μιλώντας  στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη στην εκπομπή ΄΄Στα σημεία των καιρών΄΄ ο Γιάννης Μοίρας Γενικός Γραμματέας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων σχολίασε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα αναφερόμενος στη Σύνοδο  Κορυφής ΕΕ – Τουρκίας, το προσφυγικό , την μετακίνηση των προσφύγων και των  κλειστών συνόρων , για το ζήτημα της δήλωσης του Γιάννη Μουζάλα , το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων και τόνισε  πως δεν δικαιούνται να διαμαρτύρονται ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για τις κινήσεις της Κυβέρνησης. Ο κ. Μοίρας αναφέρθηκε ακόμη στην επικείμενη συνεδρίαση την Τρίτη στη Βουλή για θέματα διαπλοκής και  Δικαιοσύνης  που όπως χαρακτηριστικά ανέφερε θα τρίξουν … θεμέλια στο Σύνταγμα…

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Α.Καχριμάνης(Για την “Πράσινη” Ήπειρο)-Κάνουμε την δουλειά που μας έχουν ορίσει.Εγώ ,η Πολιτική Προστασία, οι υπηρεσίες.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς το κόσμο γιατί πειθαρχεί ,στο υγειονομικό προσωπικό, στους γιατρούς ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of