Παρασκευή , 17 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Γιάννης Παπαθανασίου: “Ο κ. Τσίπρας πρέπει να ζητήσει ένα μεγάλο συγγνώμη και να πει ένα ευχαριστώ…”

Γιάννης Παπαθανασίου: “Ο κ. Τσίπρας πρέπει να ζητήσει ένα μεγάλο συγγνώμη και να πει ένα ευχαριστώ…”

papathanasiou-giannhsΟ κ. Γιάννης Παπαθανασίου, Περιφερειάρχης Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας για την Ήπειρο, μίλησε σήμερα στο Δ/Ρ και στην εκπομπή ‘Στα σημεία των καιρών’ (Βίκυ Μιχέλη) εκφράζοντας μεταξύ άλλων την άποψη ότι «μιλάμε πλέον για ένα τρίτο μνημόνιο με δυσβάσταχτα μέτρα, στο οποίο μας οδήγησαν η σκληρή διαπραγμάτευση και η ανευθυνότητα του κ. Τσίπρα.»

Ο ίδιος ανέφερε πως «η κα. Ζωή Κωνσταντοπούλου θέλει να γίνει ηγέτης των αντιμνημονιακών και προσπαθεί να κάνει τον εισαγγελέα» ενώ τόνισε πως «ο κ. Τσίπρας πρέπει αρχικά να ζητήσει ένα μεγάλο συγγνώμη για τα ψέματα που είπε και να πει ένα ευχαριστώ στα κόμματα της αντιπολίτευσης που βοήθησαν, για να μείνει η χώρα στην Ευρώπη».

Τέλος, ο κ. Γ. Παπαθανασίου μίλησε για «πιθανές εκλογές που αρχίζουν και διαφαίνονται, χωρίς να είναι τίποτα σίγουρο. Η ΝΔ βέβαια θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των εκλογών».

Ακούστε το ηχητικό…
httpssss://soundcloud.com/dimotikoradiofono/ulektxzm1jcg

Δείτε Επίσης

Χ.Ματσούκας: (ΕΤΕΠ Τομέα Υγείας του Παιδιού):Ενδιαφερόμαστε πρώτα απ’ όλα για την ασφάλεια των φοιτητών , των εργαζόμενων και των δομών-Έχουμε σαν όπλο μας το εμβόλιο.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- “Ο κόσμος έχει κουραστεί , και οι φοιτητές και εμείς έχουμε κουραστεί στα ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of