Τετάρτη , 2 Δεκεμβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ (ΝΔ) : «Απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση Πανούση…Παράδοξο φαινόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ να προτρέπει τον κόσμο να απεργήσει…».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ (ΝΔ) : «Απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση Πανούση…Παράδοξο φαινόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ να προτρέπει τον κόσμο να απεργήσει…».

imagesΟ Γιάννης Πλακιωτάκης Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ. μιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη (Στα σημεία των καιρών) σχολίασε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, όπως την υπόθεση Πανούση, υποστηρίζοντας οι καταγγελίες του πρώην Υπουργού είναι βαρύτατες. Κύρια σημεία:
*Αντί να απολογηθεί η Κυβέρνηση για τις καταγγελίες κατηγορεί τον Πανούση. Μας προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η Κυβέρνηση προβαίνει στην αντικατάσταση του Διοικητή εσωτερικών υποθέσεων.
*Υπάρχει θέμα διαδικασίας και χρονικής στιγμής στην αντικατάσταση του κ. Σταυρόπουλου και ενέχει τον κίνδυνο συγκάλυψης.
*Μόνον στην Ελλάδα γίνονται αυτά. Ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει ήδη σημάδια κόπωσης και μόνον γέλιο προκαλούν οι δηλώσεις Τσακαλώτου.
*Ίχνος ανάπτυξης δεν υπάρχει και είναι να απορεί κανείς για το που οδεύει αυτή η Κυβέρνηση παρωδία.
*Μας προκαλεί έκπληξη και οργή η μη σύλληψη των υπευθύνων του ξυλοδαρμού του Γ. Κουμουτσάκου.
*Στην πλειοψηφία της η βάση της ΝΔ έχει ήδη αποφασίσει τον επόμενο Πρόεδρο της παράταξης. Δεν χρειάζεται 2η Κυριακή.
Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

«Ορίζοντες Ηπείρου»: Κάποιοι παίζουν με την νοημοσύνη μας και την υγεία μας – Ένα μηχάνημα θερμομέτρησης και απολύμανσης που τοποθετήθηκε από την Περιφέρεια στο τελωνείο Κακαβιάς και δεν λειτούργησε ποτέ…

Από το περασμένο καλοκαίρι και με το άνοιγμα των συνόρων στον τουρισμό, οι αστυνομικοί και ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of