Παρασκευή , 14 Μαΐου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ (ΝΔ) : «Απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση Πανούση…Παράδοξο φαινόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ να προτρέπει τον κόσμο να απεργήσει…».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ (ΝΔ) : «Απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση Πανούση…Παράδοξο φαινόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ να προτρέπει τον κόσμο να απεργήσει…».

imagesΟ Γιάννης Πλακιωτάκης Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ. μιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη (Στα σημεία των καιρών) σχολίασε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, όπως την υπόθεση Πανούση, υποστηρίζοντας οι καταγγελίες του πρώην Υπουργού είναι βαρύτατες. Κύρια σημεία:
*Αντί να απολογηθεί η Κυβέρνηση για τις καταγγελίες κατηγορεί τον Πανούση. Μας προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η Κυβέρνηση προβαίνει στην αντικατάσταση του Διοικητή εσωτερικών υποθέσεων.
*Υπάρχει θέμα διαδικασίας και χρονικής στιγμής στην αντικατάσταση του κ. Σταυρόπουλου και ενέχει τον κίνδυνο συγκάλυψης.
*Μόνον στην Ελλάδα γίνονται αυτά. Ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει ήδη σημάδια κόπωσης και μόνον γέλιο προκαλούν οι δηλώσεις Τσακαλώτου.
*Ίχνος ανάπτυξης δεν υπάρχει και είναι να απορεί κανείς για το που οδεύει αυτή η Κυβέρνηση παρωδία.
*Μας προκαλεί έκπληξη και οργή η μη σύλληψη των υπευθύνων του ξυλοδαρμού του Γ. Κουμουτσάκου.
*Στην πλειοψηφία της η βάση της ΝΔ έχει ήδη αποφασίσει τον επόμενο Πρόεδρο της παράταξης. Δεν χρειάζεται 2η Κυριακή.
Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Εθελοντική αιμοδοσία από τον ΕΕΣ Ιωαννίνων το Σάββατο 15/5 στα Παλιά Σφαγεία

Το Περιφερειακό Τμήμα Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού μαζί με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων, ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of