Τετάρτη , 21 Οκτωβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Γιώργος Μαυρωτάς {ΠΟΤΑΜΙ) : «Το σύνθημα «ψωμί, παιδεία, ελευθερία» είναι τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ.

Γιώργος Μαυρωτάς {ΠΟΤΑΜΙ) : «Το σύνθημα «ψωμί, παιδεία, ελευθερία» είναι τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ.

giorgos-maurotasΤο «ψωμί» – το πρώτο συνθετικό του συνθήματος- μεταφράζεται σήμερα σε «δουλειά» και είναι το νούμερο ένα ζητούμενο στις μέρες μας. Με ποσοστά ανεργίας στους νέους να αγγίζουν το 50% είναι φυσικό να αποτελεί τον μόνιμο εφιάλτη των νέων. «Παιδεία»: Ζητούμενο τότε, ζητούμενο και τώρα. Σήμερα όμως το πρόβλημα δεν είναι ποσοτικό όπως τότε, αλλά ποιοτικό.Ελευθερία»: Μέγιστο ζητούμενο τότε, βασικό κεκτημένο σήμερα. Όσο και αν μιλούσαν κάποιοι για «χούντα» τα τελευταία χρόνια, η αλήθεια είναι ότι η ελευθερία και η δημοκρατία στην Ελλάδα έχουν αποκτήσει τα τελευταία 40 χρόνια γερές ρίζες. Όσο κι αν η οικονομική κρίση τις υποσκάπτει Σήμερα αντί για το «ελευθερία» θα έβαζα το «δικαιοσύνη. Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων μιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη (στα σημεία των καιρών), ο Βουλευτής Αττικής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ Γιώργος Μαυρωτάς.
Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Ο Δήμος Ιωαννιτών προχωρά στη στήριξη των επιχειρήσεων. Δηλώσεις του Δημάρχου Μωυσή Ελισάφ και του Αντιδημάρχου Οικονομικών Φώτη Βάββα

Με μία δεύτερη δέσμη μέτρων ο Δήμος Ιωαννιτών έρχεται να στηρίξει έμπρακτα τις επιχειρήσεις της ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of