Τετάρτη , 22 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Γιώργος Μαυρωτάς {ΠΟΤΑΜΙ) : «Το σύνθημα «ψωμί, παιδεία, ελευθερία» είναι τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ.

Γιώργος Μαυρωτάς {ΠΟΤΑΜΙ) : «Το σύνθημα «ψωμί, παιδεία, ελευθερία» είναι τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ.

giorgos-maurotasΤο «ψωμί» – το πρώτο συνθετικό του συνθήματος- μεταφράζεται σήμερα σε «δουλειά» και είναι το νούμερο ένα ζητούμενο στις μέρες μας. Με ποσοστά ανεργίας στους νέους να αγγίζουν το 50% είναι φυσικό να αποτελεί τον μόνιμο εφιάλτη των νέων. «Παιδεία»: Ζητούμενο τότε, ζητούμενο και τώρα. Σήμερα όμως το πρόβλημα δεν είναι ποσοτικό όπως τότε, αλλά ποιοτικό.Ελευθερία»: Μέγιστο ζητούμενο τότε, βασικό κεκτημένο σήμερα. Όσο και αν μιλούσαν κάποιοι για «χούντα» τα τελευταία χρόνια, η αλήθεια είναι ότι η ελευθερία και η δημοκρατία στην Ελλάδα έχουν αποκτήσει τα τελευταία 40 χρόνια γερές ρίζες. Όσο κι αν η οικονομική κρίση τις υποσκάπτει Σήμερα αντί για το «ελευθερία» θα έβαζα το «δικαιοσύνη. Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων μιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη (στα σημεία των καιρών), ο Βουλευτής Αττικής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ Γιώργος Μαυρωτάς.
Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Σεμινάριο Αργυροτυπίας από την Ελένη Τραγέα στο Photometria Festival

Σεμινάριο Αργυροτυπίας με την Ελένη Τραγέα Πολιτιστικός Πολυχώρος «Δημ. Χατζής» (Παλαιά Σφαγεία) Σάββατο 26.9, 11:00 ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of