Πέμπτη , 6 Ιουνίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Γιώργος Πατούλης: «Έχω τις υπογραφές για να θέσω υποψηφιότητα για την προεδρία στη ΝΔ, εκτός εάν…»

Γιώργος Πατούλης: «Έχω τις υπογραφές για να θέσω υποψηφιότητα για την προεδρία στη ΝΔ, εκτός εάν…»

Πατούλης-Γ.«Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αποτελεί την μόνη ένωση των τάσεων στο κόμμα» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Πατούλης, πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος και δήμαρχος Αμαρουσίου, υπογραμμίζοντας πως αν θέσει υποψηφιότητα ο κ. Μεϊμαράκης για την προεδρία της ΝΔ, θα αποσύρει τη δική του.
“Έχω τις απαραίτητες υπογραφές για να θέσω υποψηφιότητα για την ηγεσία της ΝΔ», δήλωσε ο δήμαρχος Αμαρουσίου. μιλώντας σήμερα στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη : «Εγώ και οι συνεργάτες μου έχουμε πει ότι αν ο κ. Μεϊμαράκης δεν θα είναι υποψήφιος θα δηλώσουμε το παρών γιατί πιστεύουμε ότι θα είναι η μόνη ενωτική προσπάθεια προς κάθε κατεύθυνση και η μόνη ρεαλιστική λύση για το αύριο της παράταξης της ΝΔ. Εάν όμως ο κ. Μεϊμαράκης θελήσει να είναι υποψήφιος, που πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει σε αυτή την πολύ δύσκολη φάση της ΝΔ ένας συνθετικός κρίκος για όλα τα κομμάτια, τότε θα επανεκτιμήσουμε τη δική μας στάση και εφόσον αυτή η επανεκτίμηση έχει και αυτοδιοικητικό πρόσημο και λύσεις για τα μεγάλα κοινωνικά προβλήματα μέσα από αυτή την υποψηφιότητα, δεν θα συμμετέχουμε και δεν θα δηλώσουμε το παρόν», εξήγησε.
Τέλος, πρόσθεσε πως στη ΝΔ «έχουν δημιουργηθεί οικογενειακές καταστάσεις διαχρονικά και σε αυτή τη φάση δεν πρέπει να υπάρξει έκρηξη διάλυσης».

Ακούστε το ηχητικό…

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments