Τρίτη , 1 Δεκεμβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Γιώργος Πατούλης: Ανάγκη για παράταση του ΕΣΠΑ

Γιώργος Πατούλης: Ανάγκη για παράταση του ΕΣΠΑ

patoylhsΟ πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας(ΚΕΔΕ), κ. Γιώργος Πατούλης παραχώρησε σήμερα συνέντευξη στο Δ/Ρ και στην εκπομπή ‘Στα σημεία των καιρών’ (Βίκυ Μιχέλη) τονίζοντας την ανάγκη να υπάρξει χρονική παράταση ενός τουλάχιστον έτους , στο χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των έργων που περιλαμβάνονται στο ΕΣΠΑ της προηγούμενης περιόδου. «Υπάρχει διακοπή των έργων υποδομής γιατί δεν υπάρχουν δυνατότητες να δημιουργηθούν οι αποπληρωμές. Θεωρούμε ότι είναι υποχρέωση της κυβέρνησης να το κάνει άμεσα γιατί μένουν πολλά έργα πίσω.»

«Το πολιτικό σύστημα πρέπει να ωριμάσει για να δημιουργηθούν αναπτυξιακές δυνατότητες» υποστήριξε ο κ. Πατούλης ενώ ανέφερε ότι πρώτα ενδιαφέρει το εθνικό ζήτημα και μετά τα υπόλοιπα, όπως η εκλογή προέδρου στη ΝΔ.  «Η ΝΔ έχει αρχηγό και είναι εγωιστικό να μιλάμε τώρα για τέτοια.»

Ακούστε το ηχητικό…

Δείτε Επίσης

«Ορίζοντες Ηπείρου»: Κάποιοι παίζουν με την νοημοσύνη μας και την υγεία μας – Ένα μηχάνημα θερμομέτρησης και απολύμανσης που τοποθετήθηκε από την Περιφέρεια στο τελωνείο Κακαβιάς και δεν λειτούργησε ποτέ…

Από το περασμένο καλοκαίρι και με το άνοιγμα των συνόρων στον τουρισμό, οι αστυνομικοί και ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of