Παρασκευή , 23 Ιουλίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Γιώργος Πρέντζας : «Πρόκειται για εργασιακό μεσαίωνα και ωμή παραβίαση συνδικαλιστικών δικαίωμα πριν ακόμη ψηφιστεί ο αντιδραστικός συνδικαλιστικός νόμος περιορισμού των συνδικαλιστικών ελευθεριών από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ….»

Γιώργος Πρέντζας : «Πρόκειται για εργασιακό μεσαίωνα και ωμή παραβίαση συνδικαλιστικών δικαίωμα πριν ακόμη ψηφιστεί ο αντιδραστικός συνδικαλιστικός νόμος περιορισμού των συνδικαλιστικών ελευθεριών από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ….»

prentzasΜιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη στην εκπομπή ΄΄Στα σημεία των καιρών΄΄ ο Γιώργος Πρέντζας μέλος του Δ.Σ του Δ.Σ. του συλλόγου, μέλους του Γ.Σ. της ΠΟΕΔΗΝ και της ΑΔΕΔΥ και  νοσηλευτή της ψυχιατρικής κλινικής  απάντησε στον Δημήτρη Τζιάλλα τονίζοντας πως οι συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ως στόχο την ωραιοποίηση της τραγικής κατάστασης που βρίσκονται τα Νοσοκομεία, έκανε λόγο για εργασιακό μεσαίωνα ενώ υποστήριξε πως η   συγκεκριμένη ενέργεια του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ δεν  είναι άσχετη με την επικείμενη επίσκεψη του υπουργού υγείας κ. Ξανθού στο ΠΓΝΙ την Παρασκευή 30 Σεπτέμβρη, για την οποία γίνεται προσπάθεια από στελέχη αλλά και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν αυξήσει τις επισκέψεις τους στο Νοσοκομείο, επιδιώκοντας συναντήσεις με τον σύλλογο εργαζομένων  να προετοιμάσουν την έλευση του υπουργού με διαβεβαιώσεις ότι φέρνει λύσεις μαζί του.

Ακούστε τη συνέντευξη

 

Δείτε Επίσης

Ι.Γρυσπολάκης – Οι αβελτηρίες στο εκπαιδευτικό σύστημα.Η σημασία της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής.Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα από το 2010.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— “Κατ’ αρχάς να σας πω ότι στις 38 χώρες του ΟΟΣΑ , ο ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of