Πέμπτη , 7 Ιουλίου 2022
Αρχική / Επικαιρότητα / Γιώργος Στύλιος(ΝΔ) : «Μεγάλο φάουλ οι δηλώσεις Κατρούγκαλου. Δεν πρέπει να λέγονται αλλά κυρίως να γίνονται παρεμβάσεις σε στοιχεία από έναν Υπουργό…»

Γιώργος Στύλιος(ΝΔ) : «Μεγάλο φάουλ οι δηλώσεις Κατρούγκαλου. Δεν πρέπει να λέγονται αλλά κυρίως να γίνονται παρεμβάσεις σε στοιχεία από έναν Υπουργό…»

stil-thumb-largeΜιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη (Στα σημεία των καιρών) ο Γιώργος Στύλιος αναφέρθηκε στη χθεσινή τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή τονίζοντας πως η αρχή έγινε από τον Πρόεδρο της ΝΔ και ο δρόμος για τη νέα αντιπολιτευτική γραμμή της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαράχθηκε, εν μέσω του ταξικού διαχωρισμού που επιχειρεί ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε μια προσπάθεια να πλήξει το νέο του αντίπαλο. Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της ΝΔ, άφησε το δικό του πολιτικό αποτύπωμα στη χθεσινή συζήτηση και ξεφεύγοντας από την κλασσική αντιπολιτευτική γραμμή, Με την πρώτη του ομιλία χθες το βράδυ στη Βουλή, ως πρόεδρος της ΝΔ, κατά τη διάρκεια της προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για το ασφαλιστικό, άφησε απόλυτα ικανοποιημένο το σύνολο της Κ.Ο. του κόμματός του και ήδη καλλιεργεί υψηλές προσδοκίες για πολύ υψηλό επίπεδο πολιτικής αντιπαράθεσης.  Με την παρουσία στη Βουλή, ανέδειξε άλλο ύφος στην αντιπολιτευτική ρητορική της Ν.Δ. και κόμισε άλλη πολιτική κουλτούρα στην αντιπαράθεσή του με τον Πρωθυπουργό. Ο Βουλευτής Άρτας σχολίασε ακόμη την παρέμβαση Κατρούγκαλου, το ασφαλιστικό και το μεταναστευτικό.

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Αύξηση του ιικού φορτίου κατά 79% δείχνουν τα λύματα των Ιωαννίνων

Την εβδομάδα 27 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου 2022, παρατηρήθηκαν αυξητικές τάσεις, σε σχέση με την εβδομάδα 20 ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments