Τρίτη , 18 Μαΐου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Γ.Αργυρός(Εκπρόσωπος Τύπου ΔΗΜΑΡ)- Η διάθεση , η εντολή των πολιτών είναι να υπάρξουν συνεργασίες

Γ.Αργυρός(Εκπρόσωπος Τύπου ΔΗΜΑΡ)- Η διάθεση , η εντολή των πολιτών είναι να υπάρξουν συνεργασίες

argiros2Από:Γιώργος Γκόντζος–     “Η καθιέρωση της απλής  αναλογικής είναι  μια πάγια θέση του κόμματος ,δεν είναι μια ευκαιριακή επιλογή,δεν είναι σημαία ευκαιρίας.Αυτό έπρεπε να είχε συμβεί εδώ και πολλά χρόνια..” Αυτό τόνισε ο Γιάννης Αργυρός εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ, μιλώντας στην εκπομπή  “ό,τι πεις εσύ”  (Γιώργος Γκόντζος),στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων.

Υπενθύμισε πως η καθιέρωση της απλής αναλογικής είναι θέση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ,ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση  για το αν οι διαφορετικές προσεγγίσεις σ΄αυτό το θέμα μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στην συνοχή της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ που να οδηγήσουν έως και την διάλυσή της ,απάντησε: “δεν νομίζω”.

Σε άλλο σημείο ανέφερε πως “η διάθεση , η εντολή των πολιτών είναι να υπάρξουν συνεργασίες”  και έθεσε το ερώτημα: ” Η συνεργασία μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝ.ΕΛ ήταν αποτέλεσμα προγραμματικών συγκλίσεων;”.Ακούστε την συνέντευξη.

Δείτε Επίσης

Ο Γιαννιώτης φοιτητής του ΕΜΠ Γιάννης Τζαχρήστας μιλά για την νέα του διάκριση σε διεθνή διαγωνισμό

Από: Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—-Ο Ιωάννης Τζαχρήστας, δευτεροετής φοιτητής της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΗΜΜΥ) του ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of